(28-01-2014 17:01)Nemo писал(а): Якщо в схемі стоять роздільні конденсатори - не магнітно зазору не потрібно, оскільки через трансик буде іти тільки змінна складова.
Стосовно екрану - в класичних старих плеєра вихідні трансики S/PDIF виходу всі активно екранували.
Але, в промислових класичних ЦАП не бачив, щоб екранували в жодному...
Загалом це уже деталі - не такий великий вплив.
Якщо говорити про Digi 442 - там в самій структурі можна дуже-дуже багато всього змінити - повикидати частину аналогових ключів, лишніх каскадів. Повипаювати не потрібні мікросхеми.
Якщо в Вашому варіанті є 4 мікросхеми АД1860 - було б дуже цікаво зробити варіант з балансним включенням або хоча б з сумуванням струмів.
Якби я переробляв цей девайс саме зараз - пішов би саме по такаому шляху)
Ну этот Digi у меня в принципе для забавы, да и такие серьёзные делать переделки... ну руки у меня не стоят, так что по мелочам могу, а дальше - глаза не видят и руки деревянные
Насчёт проходных ёмкостей и магнитного зазора, те если есть зазор то емкости можно ампутировать как я понял? Честно говоря это настолько сложно отслушать что я не берусь говорить про улучшения-ухудшения
(28-01-2014 18:41)Mark_V писал(а):
(28-01-2014 17:37)serg6677 писал(а): Spdif трансформатор Murata DA101C кто пробовал? цена небольшая фирма очень уважаемая. Есть смысл?
очень популярен в музоборудовании
на входе и выходе AES/EBU - расчитан 110ом
в линиях на 75ом работает до 48К
на 96к и 192к - почти не отвязывает от помех
почти идеален для 44.1к и 48к
Ну не выдерживаю такие вирши читать... Вы это где взяли?