Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 18-01-2014 20:09
Я слухав певну кількість топових ЦАП Улыбка
Прекрасно пам"ятаю як вони звучать.
Те, що вони ТОПові, не значить, що вони підійдуть більшості і цілком влаштують по звуку.

Якщо маєте бажання розширити світогляд в області цифрового аудіо, - раджу колись по можливості послухати описаний мною і шановним sound1 варіант реалізації післяЦАПового виходу.

Про ВЧ - і перший і другий трансформатор мають обмежену смугу і відповідно являються фільтрами.

Форму сигналу на виході ЦАП не дивися Улыбка

На роботі у мене дуже хороший осцилограф, дуже широкі можливості відкриває!
Активно ним користуюсь з толком.

А в аудіо скористувався ним тільки один раз - перевірив плату цифрового входу 1540 на "бітперфект" (достовірність даних) на виході.

Попри великий прагматизм сприйняття об"єктивної дійсності я вважаю, що в аудіо все досить широко і обширно.
Далеко не завжди, а то і вкрай рідко технічно бездоганне рішення визначає хороший звук.

Часто хороший звук визначають напрацювання, експерименти, досвід, ідеї, випадковість, ізотерика Улыбка

І це не просто прочитана інформація, а висновки з практики.

При тому, що я років так 8 професійно займаюсь розробкою радіоелектроніки.

Як бути власникам транзисторників? Як варіант - ставити операційники з класичними схемами влючення, але хорошими по параметрах і звуку деталями.
Або ставити ФНЧ на лампах, як у ЦАП Сонік Франтірс.

Про ФНЧ - на виході АКАІ стоїть фільтр 2-го порядку.
А плеєр має кнопку "Дак Дірект" - обираєш з фільтром, без.
Ця кнопка є також на пульті ДК.

Сам клацав і в присутності учасників форуму - на моїй системі ніхто не чув різниці.
ТЗ фільтром зовсім трохи плавніше, але й трохи мильніше.

Про себе - я чітко знаю, чого саме хочу від звучання своєї системи і потроху до цього доходжу.
Бачення і прагнення звуку в різних людей різні, тому обирати кожному своє Улыбка

Я лише хочу прагматично і неупереджено зауважити, що варіант балансного ЦАП з трансом - дуже цінна і багата звуком штука. І так як звучить вона ще нічого не звучало з слуханого мною Party0012
Найти все сообщения

Выразили согласие: audin1970 , mtstepan , yuran

Сообщения в этой теме
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 18-01-2014 20:09

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS