Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 18-01-2014 17:24
Можна поставити й операційник.
Але основна суть ідеї - відмовитись від операційників.

Вони мають глибокі зворотні зв"язки і звучать з претензіями...

Можна вжити великі заходи щоб такі кривості вирівняти. Для прикладу, так робиться в ЦАП Марк Левінсон 30.5 - гляньте скільки там всякого Лінеартеха, Аналог девайса, Техсес інструмента і все супер швидке, молошумне і прицезійне.

Я ще лампу туди вставити не встиг... Оскільки читаю на вихідний транс для лампового каскаду.
Але при використанні лише одного трансформатора, наведеного на фото у мене виникає бажання розпродати всі наявні багаті звуком операційники типу оп42, мас156, ад844.

І це при тому, що я нічого проти них не маю)
І звук сприймаю, маю вимоги і побажання досить об"єктивні і неупереджені Улыбка

Додам декілька фото результатів своїх експериментів і пошуків кращого звуку.
Як бачите - замість тих великих і не надто поширених в наш час герцовок можна поставити найкращі і найдорожчі операційники Улыбка

Але, у мене зараз такого бажання не виникає і, думаю, уже ніколи не виникне)

Хоча я нічого не маю проти хороших операційників.
А в подальшому майбутньому, можливо навіть куплю собі класичний промисловий ЦАП за 1000$.

Але для початку дозберу балансний ЦАП на 1540 з тран + лампа + транс, порівняю з лавриком і потім вирішу.

Операційникам нічого не заважає Улыбка
Вони просто-напросто не можуть працювати так я лампа - природа і будова у них інша. Тому, фільтрацію ВЧ завад тут нічого не вирішиш.

(Отредактировал 18-01-2014 в 17:27 Nemo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: yuran , mtstepan , чапа

Сообщения в этой теме
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 18-01-2014 17:24

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS