|
|
CАМОпальщики или САМОпиарщики?
|
| Автор |
Сообщение |
JRA7
Ветеран

|
RE: CАМОпальщики или САМОпиарщики? / 01-12-2013 15:27
(01-12-2013 14:16)Provizor писал(а): Вибачте будь ласка, що невірно Вас зрозумів. Погоджуюсь з Вами, що багато хто на форумі мовчить. І це прикро. От, наприклад, прослухали АС Кулібіна у Норреста і домовились про це не писати. Нібито з етичних міркувань. Це ІМХО квазіетика. До чого це призвело? Напруга зростала і у власника АС і у тих хто слухав, ми в свою чергу, майже не мали ніякої інформациїї з цього приводу. Але в потрібний час хтось викладає своі відчуття, під соусом "не міг змовчати". З моєї точки зору дещо агресивно викладає. Ось Вам і вся етика. Все звелося до того, що коли Кулібін заступився за колегу Майстра, він получив щось на кшалт - А твої колонки Гівно. Я чув їх кілька днів по тому, але з етичних міркувань не хотів писати. Правда приміщення було не пристосоване. Но то не має значення.
Критика необхідна найперше Майстру, щоби він міг не спочивати на лаврах, а самовдосконалюватись. Так що якщо є інформация ІМХО треба єю ділитися. А не приховувати до сприятливого часу. ... загалом пан Кулібін молодець в етичному плані , що заступився за своїх "цеховиків", "гаражників " (так я висловлюю свою повагу до них --- прошу не ображатись )
.... "вирішили не писати" ----- достатньо мудро, дипломатично ..... але ж потім була інфа провокативна ( то моя оцінка ) в 4000 і дехто " не міг мовчати " ... то вже на власний розсуд !
Мій підсумок : був чинник , який заставив гнати на майстра , тобто майстер сам накликав собі біду !
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
| Сообщения в этой теме |
RE: CАМОпальщики или САМОпиарщики? - JRA7 - 01-12-2013 15:27
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|

|