CАМОпальщики или САМОпиарщики?
|
Автор |
Сообщение |
JRA7
Ветеран

|
RE: CАМОпальщики или САМОпиарщики? / 01-12-2013 14:16
(01-12-2013 14:03)Provizor писал(а): (01-12-2013 13:50)JRA7 писал(а): (01-12-2013 13:37)Provizor писал(а): ...... Ведь друзья познаются не в счастье, а в беде.
... а як сам собі накликав біду , то не мудрі друзі пізнаються ! 
А Ви впевнені що накликав. Ви особисто ніколи не стикались з проблемними клієнтами. Я рахую, що Вікторсаунд зробив лише одну помилку. Він мав постивити ті комплектуючі які замовив клієнт. Нехай це можливо негативно відразилось би на звуці. Замовив клієнт- зроби. Але попередь що відповідальність за звук не несеш. Можливо для цього клієнта біж бажанішим є набір комплектуючих, яким би він міг би похизуватись перед колом своіх друзів, поряд і із звуком. Але це помилка. Вона виришується елементарно. А до чого тут гноблення. "Платон мне друг, а истина дороже" це про істину, а не про помилку. .... прошу мою репліку не привязувати до особистостей, я про загальну ситуацію в суспільстві ... Платон гарно повів , та де ж Ви сьогодні знайдете істину .... та й багато хто на форумі просто мовчить зі своєю істиною .
... наприклад : не сподобався мені виріб Майстра , не підійшов у систему , а Майстер знаний , всі кажуть , що супер ... я подумав , тай думаю , що буду писати , бо не дай Бог відреагують , що ллю бруд на знаного , воно мені тре , хоча моя оцінка вироба Майстра збігається з деякими форумчанинами , які також мовчать ... то і я мовчу! то про істину .
(Отредактировал 01-12-2013 в 14:30 JRA7.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: CАМОпальщики или САМОпиарщики? - JRA7 - 01-12-2013 14:16
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|