фото, видео... и не только, что убивает
|
Автор |
Сообщение |
4ward
Ветеран

|
RE: фото, видео... и не только, что убивает / 25-11-2013 22:05
(25-11-2013 21:42)Aram писал(а): (25-11-2013 21:38)4ward писал(а): Aram, а Ваш адресований до мене коментар про "злит" и "неймется" - це що? Гуманітарна допомога мені Вашими судженнями? Навіщо Ви вирішили мені розповідати про них? Мені не цікаві Ваші роздуми на тему про "багато людей". Это моё умозаключение, сделанное на основе того, что Вы оставили сделали достаточно много проевропейских и антироссийских сообщений в теме, относительно геополитического курса Украины, которая на прошлой неделе была заккрыта и удалена. После этого Вы стали писать антироссийские сообщения в этой теме. Зачем? Если моё умозаключение является ошибочным то прошу у Вас прощения. Ваші умовиводи - вони Ваші. З чого то б мені їх обговорювати?
Ніяких фото я не робив, а виклав з мережі, хоча це не важливо. Як на мене, то ті, що для Вас є "антиросійськими" - для мене вони не мають політичного забарвлення. Павлов читав свою лекцію не про політику; а ями на дорогах - теж не політика, а господарство. Власне так і з іншими. Політику робите саме Ви, оскільки Ви інтерпретуєте графічну інформацію, Ви адресували мені повідомлення з своїми судженнями оформленими в геополітичому стилі, а не я.
ну а щодо того топіку, у якому я спілкувався, - так мені для цього непотрібно питати у Вас згоди. Чи не так? Чому це я не можу спілкуватись у топіку разом з іншими людьми?
(Отредактировал 25-11-2013 в 22:08 4ward.)
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: фото, видео... и не только, что убивает - 4ward - 25-11-2013 22:05
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|