Твердотельные цифровые плеера
Автор Сообщение
JRA7 Не на форуме
Ветеран

RE: твердотельные цифровые плеера / 29-09-2013 11:00
(27-09-2013 23:38)VladimirNB писал(а):  Считаю что тем кому не понравилось (если они конечно слушали его и пишут честно), не мешало бы описывать чем именно не понравилось, какие недостатки и косяки они услышали. Ну и естественно что понравилось. Ведь не может же быть чтобы все играло паршиво.
.... добре буду писати правду Biggrin Був у мене цей транспорт в системі,порівнював тоді з регою апполо транспортом на одному і тому матеріалі і :
1. Масштаб приблизно однаковий у цих девайсів. .... тета транспорт, яка зараз в системі значно масштабніша, це так щоб сильно не ображати девайси.
2. Сцена: BBP 101 не вирізняється глубокою сценою, десь чуть -чуть за лінією бази стерео , у реги у цьому питанні все значно краще, і тому для мене слухається приємніше.
3. Робота з картами : Це самий головний недолік BBP 101. який стараються не показувати в неті. Додати файл на карточку, стерти, приводить до того, що карта під час відтворення може заричати, і тоді часто приходитьс форматувати карту, щоб вона коректно працювала ... я думаю, що по цій причині в неті рекомендують карточки не більше 8, а то і 4 гіга ! ...
.... і це основна причина , чого я від нього відмовився ... і можливо це є основною причиною, що хтось його не купив !
Тональний баланс, ціна і здатність до твіку- це позитвні моменти транспорта... ну наприклад для системи з наушниками !
.... і зразу додаю ----"ИМХО". !
(Отредактировал 29-09-2013 в 11:03 JRA7.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: DAZZER , selivan

Сообщения в этой теме
RE: твердотельные цифровые плеера - JRA7 - 29-09-2013 11:00

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS