Прошу помочь в выборе акустики
Автор Сообщение
Vetal 19893 Не на форуме
Ветеран

RE: Прошу помочь в выборе акустики / 25-08-2013 10:14
Всім форумчанам привіт,весілля відгуляв,до речі не обійшлося без пригодУлыбка машина Audi A4 яка везла мене та мою жінку декілька разів ламалась,закипав тосол,жара була 37°С тому змушені були пересідати з однієї в іншу і так декілька разів,інша доречі теж глючила,думали що до ресторану не доїдем.А тепер коли все закінчилося знову вирішив повернутися до свого захоплення,або хвороби пошуку свого звукуBiggrin
Думаю змінити свій Nad C352 на щось інше,не кажу що він поганий апарат,але відчуваю ну не моєSad
Ще декілька років тому запав в душу двухблочник Technics SU-A900/SU-A800D,а тут появилась можливість купити по дуже хорошій ціні цю красоту,але цікавить основне,як звучить?.
Токож є роздуми щодо зміни АС на акустику з паперовими динамікамиEmbarrassedя дуже люблю коливокал звучить відкрито та чіпає за душу,думаю що іменно АС з даними динаміками можуть мені це датиУлыбка
Також не полишає думка про заміну своїх Парадігмів на Monitor Audio RS6,ну дуже мені вони сподобалися своїм виглядом,але звичайно для мене на першому місці звук,а не вигляд.В кого які будуть поради,буду вдячний за допомогуParty0012
З повагою ВіталійУлыбка
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Прошу помочь в выборе акустики - Vetal 19893 - 25-08-2013 10:14

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS