Клуб любителей чая Пуэр
|
Автор |
Сообщение |
Сергій
Ветеран
    
Откуда: Киев
Сообщений: 910
Репутация: 492
|
RE: Клуб любителей чая Пуэр / 26-07-2013 22:59
(26-07-2013 21:00)alex-rael писал(а): Сьогодні по Новій пошті прийшов Пу Ер в мандарині "Шу Пу Ер - Гунн Тін Шун Пуер" (фабрика Хи Шань, 2004) + бонусні пакети Преміум Молочний Улун (регіон Ансі, 2013) та Те Гуань Інь (ТИГУАНИНЬ, регіон Ансі, 2013).
Був би вдячний, якби хтось підказав, як правильно заварювати та вживати (в який час дня).
Сашо, якщо в тебе такий пуер як тут наприклад:http://puer.ua/%D1%87%D0%B0%D0%B9/%D0%BF%D1%83%D1%8D%D1%80/%D1%88%D1%83-%D0%BF%D1%83%D1%8D%D1%80/%D0%B2-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5
то він заварюється як звичайний Шу Пуер, можна зі шматочком шкірки.
Молочний, та Те Гуан Інь оолонги(улуні) бажано заварювати не крутим кип'ятком, а водою температурою, приблизно 80-85 градусів.
Оолонги можна вживати в любий час, пуер також, але з ранку ліпше не вживати на голодний шлунок. Хоча і пишуть, що його не слід вживати на ніч, але я п'ю і сплю нормально.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Клуб любителей чая Пуэр - Сергій - 26-07-2013 22:59
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|