Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 25-05-2013 12:48
Прийшов мені класичний плеєр глянув в живу - добре виглядає!
Включив, послухав, - прикольно звучить. По ходу трішки краще ніж Філіпс 303, Льова.
Потім поставив диск, включив, включив комп з своїм макетом ЦАП, порівняв.
Комутував один і той же трек на селекторі входів - ревокс, ЦАП.
ЦАП явно і значно переграв. Перед усім сентитичний звук, призвук пластвасовості - по ходу ЦФ і електроліти на виході.
Ну і розширення, детальність, сцена.
Звичайно комп з ламповим клоком на черепахах) Але різниця в звуку обумовлена перед усім різницею цифрової і аналогової частини і класом деталей. Ефект клока в душевності, натуральності і розширенні по інструментах.

Питання твікати такі апарати чи ні досить непросте, адже з одного боку несуть в собі величезну інженерну цінність і є досить збалансованими.
Особисто я не зміг би його слухати з явно синтетичним і коверканим звуком (в порівнянні). Але це лише особиста точка зору ну і побажання власника, який перед тим твікав і тривалий час слухав 104-й на своїй системі.
А от ЦАП на 1540 слухаю ну дуже тривалий час в своє задоволення)

Прийшла парочка PCM56. В близькому майбутньому зберу їх на макеті і підчеплю до цифрової платки, слухану, що там за класичні BB-шки)

Також в близькому майбутньому маю стати власником CD плеєра на PCM63 вищого гріда, підчепити до нього платку цифрового входу і змінити аналогову частину, - вона там, нажаль, досить похабна...
Буду ділитись враженнями Улыбка

Найти все сообщения

Выразили согласие: yuran , fred

Сообщения в этой теме
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 25-05-2013 12:48

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS