Я в дороге, я в пути
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Спасибо всем за это / 23-05-2013 12:59
Вітаю!
Симпатична і збалансована система!
Стосовно лампи, - можна глянути класичні двотактники на EL84-х лампах - саме воно для старту і коштують помірно.
Можна однотактники на октальих лампах, але там уже складніше і дорожче.
Ґкщо Ви ставете за мету придбата ламповий підсилювач і користувати, слухати його тривалий час - тоді це має бути апарат відповідного класу і відповідно й вартості, наприклад Дінако, Лафаєт за 500-700$.
Якщо просто спробувати, що ж таке лампа, послухати - можна знайти цілком цікаві саморобні підсилювачі за доларів за 100. Головне щоб вони були нормальні собою, збалансовані і нормальні трансформатори мали.
В Вашому випадку, краще брати промисловий інтеральник з вбудованим фонокоректором, в саморобних навряд буде фонокоректор.
Про головку для вінілового програвача, - думаю, класичні Шури 44, 55, 75, 95, стануть нормально. Головне щоб вставки були хороші і бажано оригінальні.
Мені з рідним Ленковським тонармом дуже сподобалась Picering VX15, здається він схожий на Ваш.
Загалом потрібно пробувати, якщо є можливість взяти на прослуховування перед покупкою, або просто на прослуховування в товаришів, - раджу скористатись, я зробив саме так.
Я хотів накупляти жменю головок невеликого бюджету доларів до 100 кожна і потроху відслуховувати в надії вияснити яка найкраще стає під тонарм.
Але вчасно відговорили, запевнивши, що якщо хочеш кращого звуку, - купуй головку вищого класу.
Такою виявилась Shure V15 type III (правда в складі іншого тонарму). Так от, різниця в вартості цілком відповідає різниці в звуці.
Мотивуючи, що логовки однієї цінової категорії будуть мати схожий клас звуку і перевершити його навряд вийде.
(Отредактировал 23-05-2013 в 13:34 Nemo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: estet1978 , NikitoS , alex0665 , status , VASYA , VAK

Сообщения в этой теме
RE: Спасибо всем за это - Nemo - 23-05-2013 12:59

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS