Фото в студії)
Пардон за якість, бігло пофоткав на телефон, думаю, суть зрозуміла.
Додам дещо.
Транспорт - комп Пентіум 4 налаштований по образу МУЗПК, віндовс встановлено на компант флеш, музика в лослесі на зовнішньому USB HDD. Звуковушка стоїть Чайнтеч з двома кварцами, по описах і відгуках трохи краща за триморку. На ню заведено окреме живлення від трансформатора з лінійним стабілізатором.
Також за звуковушку в кості сигналу тактового генератора заведений тактовий сигнал від самробного макетного лампового клока на EF11.
Звуковушка правильно виводить данні з частотою 44.1, бере такт саме від того резонатора і якщо такту нема - не відтворює.
В майбутньому планую прикупити красивий маленький, функціональний корпус під материнку з процом на борту і слотом для звуковушки, куди вставити Джулію. Така буде спрощена і практична версія, спдіваюсь з цілком нормальним звуком.
Збирати cMP по всіх завітах намгатись не буду. Ну і ще заберу монітора, клавіатуру, мишку, керуватиму через смартфон.
І ЦАП в коробочку функціональну зібрати планую і дещо змінити. В майбутньому планую зібрати ЦАП на PCM56 які уже до мене їдуть, а ще в далекому майбутньому, напевне, треба буде купити класичний мультибітний ЦАП 90-х з хорошими параметрами і звучанням, хоча, думаю на легендарних мікросхемах, саморобні залишу під певні жанри.
На Шафі стоїть друга Loewe CD 9000. Там і сонівський декодер і ЦАП TDA1540D, але звучання МУЗПК + ЦАП мені подобається значно більше.
З результатів прослуховування і порівняння МУЗПК з класичними транспортами можу радити і рекомендувати їх до використання) Звичайно з хорошими звуковушками.
Благо переваг у них багато!
Кабелі "топовий Клоц".
Роз"єми і штекери "Топові Нутрики", ще не всюди змінено, з часом дороблю. Базовий варіант, досить рівний і нейтральний по звуку.
Колись в якості акустичного користував також класичний Клоц 2,5мм.
Але потім наробив різних саморобних з підручних матеріалів і на звук віддав перевагу саме їм.
Зараз плоский шлейф європейського виробництва, хоча після зміни акустики і прямонакального тріода на пентод треба буде по можливості взяти послухати щось типу того з клоца акустичного.
Музику люблю різних стилів і напрямків, головне щоб якісна і цікава.
Потроху ходжу в філармонію, на джазові фестивалі, в органний зал, на великі концерти електронної музики. Інколи цікаво послухати навіть виконавців в переході.
Переважно це класика різних стилів від років 800-х минулого тисячоліття і до його закінчення. Якось так виходить, з написаної тепер музики матеріалу подобається значно менше.
Хоча все умовно.