Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 01-04-2013 09:52
(31-03-2013 17:59)fred писал(а):  Якщо не важко пару слів про конструкцію клоку та її особливості,
вплив на звучання єлементів конструкціі.
Давно придивляюся до тієї схеми,все ніяк не наважуся Улыбка
І ще,чи треба щось міняти відносно цього ескізу що Ви приводили вище ( від Аббаса).

Буду дуже вдячний Вам !
Власне, ідея клока і його схеми належить шановному Зульфугарову Аббасу. Він її комерційно використовує. Розголошувати утаємничені схемні подробиці, які вдалось вияснити в своїх екпериментах, вважаю не надто етичним і не буду.
Раджу почитати його вітки на інших форумах, де приведено як підключати клок до Філіпсів, + ця схема багато чого стане зрозумілим.

http://www.classicaudio.ru/phpbb/viewtop...f=8&t=9165

Додам наступне - загалом для мінімального і достатнього клока, щоб відчути і оцінити його вплив достатньо зібрати клок 6Н23П(ЕСС8Cool або 6Ж9П(E180F) з окремим трансформатором живлення, сміливо можна без кенотрона, краще двохнапівперіодний випрямляч на германієвих діодах.
Іноземні лампи значно-значно краще але відповідно і значно дорожче, радянські задовільно.
Тому я по можливості і вибрав не пальчикові радянські лампи, які звучать досить посередньо, а недорогі і доступні, але хороші по звуку октальні радянські старих років. Відповідно потрібно збільшити напругу живлення.
Такий клок я збирав в минулому і мав нагоду порівнювати з клоком на різних хороших іноземних пальчикових - показав себе достойно.

Ви можете списатись з Аббасом і задати йому певні питання по схемі клока, думаю, підкаже.
(Отредактировал 01-04-2013 в 09:55 Nemo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: fred

Сообщения в этой теме
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 01-04-2013 09:52

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS