|
|
Про TDA1540 поговоримо..!?
|
| Автор |
Сообщение |
Nemo
Ветеран

|
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 06-03-2013 10:53
А можу поцікавитись, які саме апарати на PCM56, PCM58, PCM63 слухали і на яких саме трактах?
Ми слухали на моїй системі - однотактний ламповий підсилювач на прямонакальних тріодах + високочутлива коаксіальна біфлексна акустика 100 дБ University 312 12" 200л, ФІ (СЧ-ВЧ щось середнє між куполом і рупором).
І системі друга - схожий ламповий однотактник, але на лампах непрямого накалу (слухали на EL34, 6П3С кобра старих років, 6П6С старих років) - трохи потужніший і більш нейтральний по звуку, але з характерною однотактною подачею + Альтеки 615 - також високочутливий 15" коаксіал з рупорним верхом.
Тональна нейтральність присутня, не сперечаюсь.
Але з розширенням, детальністю все було ок.
Слухали декілька годин, друг слухав дні.
Власне, я раніше також припускав, що 1540 - ну дуже уже класна мікросхема, нею можна закрити питання цифрового звуку.
А в результаті знаходив інші також актуальні варіанти, маючі певні переваги.
І ще, по тональності і натуральності як 1540, 1541 дійсно ще не чув нічого подібного.
А з всіма твіками вона стає звучати дуже наближено до дорогих ЦАП, залишаючи численні переваги!
Напишіть, будь-ласка, тракти. Цікаво вияснити причини.
Загалом, в великій мірі цими мікросхемами ЦАП можна дійсно закрити на дуже тривалий час, а кому дуже подобається звук, - певне назавжди.
Знаю людей, які переслухали багато різного, дорогого нового і старого, а зупинились свідомо на 1540 і стверджують, що навряд змінять даний вибір
(Отредактировал 06-03-2013 в 11:01 Nemo.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 06-03-2013 10:53
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|