Вибір стереопідсилювача vs ресівера для Yamaha NS-555.
Автор Сообщение
Vetal 19893 Не на форуме
Ветеран

Вибір стереопідсилювача vs ресівера для Yamaha NS-555. / 16-02-2013 15:05
Доброго дня форумчани прошу допомоги в виборі ресівера,або стереопідсивача для даноі' АС для прослуховування музики.На даний момент слухаю з рес. Onkyo tx-sr608,слухати можна але це всеодно не то ресівер не може добре контролювати НЧ,для фонового прослуховування хватае але не більше.Читав багато чікавого матеріалу в інтернеті і дійшов висновку що для музики-стереопідсилювач,а для фільмів-ресівер.Ресівери які добре програють музику коштують з трьома нулями у.е,а таких грошеу в мене нема тому вирішив придбати ці дві речі.Бюджет на все 4500 гривень за ці гроші потрібно купити рес. б/у з pre-out щоб можна було підключити до нього підсилювач.Порекомендуйте драйвовий стереопідсилювач з хорошими м'ягкими НЧ та не колючими ВЧ та ресівер для фільмів.Знаю що бюджет скромний але думаю і за ці гроші можна получати задоволення від прослуховування улюбленоі' музики.
Кімната 20м2 майже квадратноі' форми,слухаю поп,рок,реп,клубну музику інколи трошки класики.
Всім завчасно дякую за допомогу.
(Отредактировал 16-02-2013 в 15:13 Vetal 19893.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
Вибір стереопідсилювача vs ресівера для Yamaha NS-555. - Vetal 19893 - 16-02-2013 15:05

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS