Поразмышляем о хитрых колонках от радиолы Симфония
|
Автор |
Сообщение |
martinos
Ветеран

|
RE: Поразмышляем о хитрых колонках от радиолы Симфония / 07-02-2013 14:11
amatti73, які саме висновки є хибними? Я не планую робити нічого такого надзвичайного, тим більше з динаміками 6ГД-2, а хочу лише отримати НЧ-ланку в своїй мініатюрній кімнаті (12м2), щоб при підведенні невеликого сигналу можна було чути глибокий і чистий бас від 20-25 Гц, як у Єстонії 35АС-021, наприклад.
Нарахунок концепції - ізобарік дозволяє взаємо-компенсувати вносимі динамічними головками спотворення, особливо 2 гармоніку, +вертикальна стабілізація звукових котушок в магнітному полі. А такий захід для піддатних часу динаміків 6ГД-2 вважаю ідеальним, бо часто зустрічав екземпляри, в яких від тривалого зберігання зміщувались ЗК через деформацію ЦШ. А корпус оптимальних розмірів для такого оформлення буде виконаний фазоінвертором, щоб отримати максимальну віддачу від ДГ зарахунок використання звукового тиску не тільки від передньої частини дифузора, але і від задньої. По суті для цього і існують фазоінвертори. А щодо міцності дифузора, то вона не викликає в мене нарікань чи сумнівів, якщо правильно підібрати еквівалентний об`єм.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Поразмышляем о хитрых колонках от радиолы Симфония - martinos - 07-02-2013 14:11
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|

|