Поразмышляем о хитрых колонках от радиолы Симфония
|
Автор |
Сообщение |
martinos
Ветеран

|
RE: Поразмышляем о хитрых колонках от радиолы Симфония / 05-02-2013 21:58
А я почув як грає динамік 6ГД-2 коли зняв задню кришку АС для заміни електролітів в фільтрі, і був ШОКОВАНИЙ такою глибиною і чистотою басів! І не одну пару АС прослухав.. І хоча на відстані ефект "втягування" пропадає через акустичне КЗ, було вирішено підібрати еквівалентнтий корпус для реалізації такого потенціалу. Зняв параметри Тіля-Смолла і отримав розрахункові дані для побудови домашнього сабвуфера. Тепер тільки чекаю випаданння вільного часу щоб зайнятись побудовою корпусу для НЧ-ланки!
Динаміки були вийняті з акустики від "Естонії-стерео", без жодного маркування на кернах, тільки паперові наклейки. Резонансна частота склада 25 і 26 Гц, добротність в межах 0,4. Планую дані динаміки включити ізобарно, корпус 150л, фазоінвертор настроєний на 20-25 Гц, буду підбирати довжину труби по замірах. Дуже хочу отримати такий же чистий, чіткий і глибокий бас як тримаючи динамік в корпусі біля вуха, тільки у всьому об`ємі кімнати. Буду вдячний за психологічну підтримку в реалізації проекту ))) Щось скрутно з однодумцями..
(Отредактировал 05-02-2013 в 22:00 martinos.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Поразмышляем о хитрых колонках от радиолы Симфония - martinos - 05-02-2013 21:58
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|