Сов’єтьський кінотєатрал – на природу!
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Сов’єтьський кінотєатрал – на природу! / 15-02-2009 00:21
(14-02-2009 10:35)asmodiuc link писал(а):А Ви не пробували себе в якості письменника , писати гумористичні повісті ? Biggrin
А на шо ж я житиму? Huh І хто ж за мене розвантажуватиме мішки? Як би не останні, я ці "Руські Альтеки" і зміста б не зрушив. Десь на другому поверсі, згадав було враження Михайла від таскання Альтеків, про що він писав у "Нє по Сєнькє шляпка"! Дак, якщо мені мої новоприбульці з минулого, не дай бог, у селі, не сподобаться, то це вже виглядатиме як: (даруйте) "Не по Хуану, мля, самбреро"!
(14-02-2009 10:35)asmodiuc link писал(а):У Вас дуже гарно виходить ! Улыбка
Читав та насолоджувався вашим твором ! Happy0144
Ashamed0002
Ashamed0002
То все із-за Andy1968. Він запропонував відкрити гілляку, на випадок, що може хтось із наших щось по ним підскаже. Ну я й написав як воно є. І, дивлюся, не даремно.
(14-02-2009 12:36)vitaly link писал(а):з усього твору зрозумив лише одно-жинку треба миняты Biggrin Biggrin Biggrin
Biggrin Biggrin Biggrin Віталію Спірідоновичу, заміна даного компоненту в звучанії системи ніхріна не міняє! Вона просто або грає, або не грає; а не звучить, чи не звучить. Короче, найгеморойніше і найбезрезультатніше діло - не буду даже й пробувать! Biggrin
(14-02-2009 13:01)asmodiuc link писал(а):Можна мати дві жінки ! Happy0144 Аби грошей у письменника вистачило на двох жінок ... Biggrin
Я стільки мішків не винесу! Grin Та й після дня трутового, треба ж бути не падлюкою, а вже як мінімум дважди людиною. А там "скарєй би утро, да на работу!"...
(14-02-2009 14:43)Михайло link писал(а):а басовик - скорее всего 4-а-32
це, на скільки я розумію, ширік
а це:
(14-02-2009 15:17)Andy1968 link писал(а):Низкочастотник может быть 2А-11.
чисто басовик?
чим тоді це краще?
(14-02-2009 15:45)veterok link писал(а):Сегодня купил 4А28. Только новодел, блин. Старые все по разному играли. не получилось пару собрать.Wink
Киии-но!.. Huh А вони що, до цих пір випускаються? Shocked
Набагато гірші за старі? І як дорого коштують, і чи можна їх вільно придбати?
Можна в лічку?
(14-02-2009 20:00)Norma link писал(а):Володя грешен,каюсь, года три уже как книг не читал, но Павло Глазовый и Остап Вышня мои любимые,родные украинские, и \"В степах України\" Темофия Левчука.
Три года...
Сергію, да ти впорівнянні зі мною сама не винність! Biggrin Я взагалі книжок не читаю. Sad :`( Ashamed0002 Оце з пару місяців тому зробив спробу - важко, довго, але на решті цікаво і корисно. Але про це є підходяща тема в Курільці. Треба буде якось туди завітати.
Дякую за наведених вище авторів! Може на "старості лєт" у своїй клуні не тільки "рокотєки", а й хату-читальню забульбе
ню! Biggrin
(14-02-2009 20:00)Norma link писал(а):Эх, пыши ще ! Трастя его батька.
Чим часто писать собственні глупості, краще почитать чиїсь розумності, що на форумі, що в тих же книжках. Треба почекати часу і надхнення. Я ж фанат "ВВ", а у них нове не часто виходить, на то Ва...... Shocked; ладно, скажімо так: інші є. Улыбка
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
Re: Сов’єтьський кінотєатрал – на природу! - IZ SELA - 15-02-2009 00:21

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS