Статья в "ЭИ" - "когда по-настоящему родится украинский джаз"
Автор Сообщение
ЗЕРО Не на форуме
Учу Правила

RE: Статья в "ЭИ" - "когда по-настоящему родится украинский джаз" / 06-11-2012 15:28
Я повністю погоджуюсь з паном Едді , але все-одно хотів навести приклад етнічних українців, які грають в якісний джаз та викладають його у відомих музичних школах США . Harold Danko , ця людина грала в(з) Chet Baker, Woody Herman, Lee Konitz, Rufus Reid, Kirk Lightsey, Jeff Hirshfield, Edward Simon, and Gregory Herbert, його дискографія: Harold Danko Quartet (Inner City Records, 1975)
Coincidence (Dreamstreet, 1979)
Chasin' the Bad Guys (Inner City, 1979)
Mirth Song (Sunnyside Records, 1982)
Ink and Water (Sunnyside, 1983)
Alone but Not Forgotten (Sunnyside, 1985)
The First Love Song (Jazz City, 198Cool
Next Age (Steeplechase Records, 1993)
After the Rain (Steeplechase, 1994)
New Autumn (Steeplechase, 1995)
The Feeling of Jazz (Seeplechase, 1996)
Tidal Breeze (Steeplechase, 1997)
...This Isn't Maybe (Steeplechase, 1999)
Stable Mates (Steeplechase, 2000
Three of Four (Steeplechase, 2000)
Nightscapes (Steeplechase, 2001)
Prestigious: A Tribute to Eric Dolphy (Steeplechase, 2001)
Fantasy Exit (Steeplechase, 2002)
Trillix (Steeplechase, 2004)
Hinesight (Steeplechase, 2005)
Oatts & Perry (Steeplechase, 2006)
Times Remembered (Steeplechase, 2007)

або Terefenko Dariusz, ця людина викладає джаз в Eastman School of Music і є професором цієї школи, можливо це не Армстронг , але навряд чи ця людина погано грає джаз і це наш , це українець і таких багато , я тільки розпочав пошуки українців-джазистів(за що вдячний опоненту-песимісту з Харкова, який точно не поважає український...джаз і не тільки , бо фраза "Ничего не имею против украинского джаза" , означає...просто не хочу продовжувати)
(Отредактировал 06-11-2012 в 15:37 ЗЕРО.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Статья в "ЭИ" - "когда по-настоящему родится украинский джаз" - ЗЕРО - 06-11-2012 15:28

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS