Не поспішіть з покупкою . Купити вспієте завжди а от продати або змінити ........ справа дуже довга . Раджу вам потратити 800-1500 уе на АС, на підсилювач 500-800 уе і на джерело пару уе, а для фільмів докупити ресівер . Нащо вам той 717 онкіо якщо самі кажете що фільми лише 30% . Побудуйте якісне стерео а потім за 1500 грн взмахом чарівної палочки переробите в ДК . Я виражаюсь образно, але і за 1500 грн можна зробити з стерео ДК . 1000 грн рес піонер + 500 грн ( центр з тилами ) . Кому як, а я спокійно дивився фільми на компонентах ББК ( центр і тил вартістю 300 грн в продажний день при ціні системи в 16 000 грн ) і різниці між ними і комплектом джамо який був до того не замітив . Взагалі в кіно все набагато простіше чим в стерео, тому не бачу змісту викидувати гроші зараз за онкіо якщо за ці ж гроші можна купити хороший підсилювач . Ще треба джерело і кабелі - це також гроші . І з АС я б рекомендував взяти щось з б/у за 1000 уе те що коштувало 2000-2500 уе новим - дінаудіо , кабасе , фокал , далі ..........в цьому бютжеті хороших АС до кольору до вибору.