Выборы, выборы, кандидаты.... (с)
Автор Сообщение
ШЕРЕХ Не на форуме
Ветеран

RE: Выборы, выборы, кандидаты.... (с) / 21-08-2012 15:52
весьма примечательна эволюция взглядов :

Олександр Бондар: "Якщо "Свобода" не проходить за списком до парламенту – про жодну опозиційну більшість говорити не можна"

Я – позапартійний голова підкомітету комітету з питань економічної політики, не належу до політичних сил, які проходять у парламент. Тому я можу робити незалежні оцінки. Я вважаю принциповим для опозиційних сил потрапляння "Свободи" до наступного парламенту. Якщо "Свобода" не проходить до Верховної Ради за списком – про жодну опозиційну більшість говорити не можна, не буде навіть 150 голосів, аби заблокувати зміни до Конституції. Тільки проходження списку "Свободи" в парламент може змінити цю тенденцію. Вірю, що фракція "Свободи" зможе докорінно переламати ситуацію у ВР, зокрема, першочергово подасть на розгляд у новому парламенті законопроект про ліквідацію приватних монополій. Об'єднаній опозиції треба не конкурувати зі "Свободою", а робити все, щоби націоналісти теж потрапили до парламенту.

скажи мне - что ты слушаешь, и я скажу тебе - кто ты.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Выборы, выборы, кандидаты.... (с) - ШЕРЕХ - 21-08-2012 15:52

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS