Отже, поповнення в моїй системі . Авторський гібридник виробництва Корнієнко Володимира ака Кулібін . Блок попереднього підсилювача тимчасово засунутий в інший корпус . Всередині все як в оригіналі окрім корпусу . Потім розкажу чому так . В 2-х словах про звук : звучання одне з найкращих, що я чув . Чи то він так ідеально став в мою систему, чи ще чомусь, але тріенгли з ним просто зазвучали на порядок краще . Не можу сказати, що до того мені не подобалось звучання моєї системи, але зараз це просто інший рівень . Звук мякий , відкритий , надзвичайно детальний . Я такої детальності ще не чув . Кожен інструмент промальований в просторі ідеально, ніякого натяку на змішування в кашу . Бас окрема історія . Бас дуже класний я аж не очікував - структурований , не гудящий ( важко описати словами але бас також став якийсь мякший , але не гірший . Навпаки, мені цей бас здається набагато кращим ) . Найкраще що було в мене дома ( те до чого я точно зміг би зрівняти ) - це маранц пм-15с1, але, як на мене, гібридник звучить краще . І як на мене, то звучить гібридник дуже душевно , з величезною кількістю повітря і краще за маранц на порядок . Тріенгли просто заспівали з ним . ВЧ стали мякіші ( вони ітак трохи домінували в спектрі з транзисторниками ) і натуральнішими . Вокал звучить так, що аж мурашки по шкірі ідуть , але не тільки в ньому вся краса, так як я слухаю дуже різні стилі я шукав чогось універсального і ,як на мене, найшов . Звучання подобається у всіх стилях . Почав чути кабелі . Взяв послухати один акустичний кабель на тиждень ( не буду вдаватись в деталі якої фірми скажу тільки шо це не хай енд а звичайний бютжетний хай-фай рітейлом біля 30 уе за метр ) так от, коли віддав кабель був просто в шоці . Система перестала звучати . Все розлізлось в кашу . Привикав до старого звучання 4 дні і тепер подумую собі зайнятись кабельним хазяйством серйозніше . При тому, що і до того звучання мені подобалось поки не почув чогось кращого . Отже, я дуже задоволенний і вдячний автору за його роботу .
Ше обзавівся першим своїм кабелем живлення . Купив в однофорумчанина старий Вестерн електрік і з'єднав його копіями вилок Ояіде . Заживив ним СД програвач . На ньому найбільше відчув різницю . Покарщення сам почув на вухо . Крім того, перед тим зробив вібророзвязку свого СД програвача . Результатом був дуже здивований . Тепер я можу з впевненістю сказати, що кабелі мають величезний вплив на звук і в деяких випадках краще підправити звук кабелями чим міняти весь сетап . Але до цього треба дойти самому . Отже, покищо ось так ........