Щира Українська Музіка
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-неб&#109 / 15-09-2008 23:06
(12-09-2008 09:40)Ziggy N. link писал(а):До речі, ніхто не в курсі, чому ВєВє фактично поклали великий іржавий бовт на креатив? На межі сторіч виходив альбом щороку, а з 2002 нічого, окрім доволі спірного \"Були деньки\", не було. У пацанів реальні проблєми? Huh
А дідько його зна!.. Ну те що бовт гиржавий - 100 пудів. Happy0144
На межі тисячоліть теж щороку альбоми не виходили (якщо не рахувати сингли і сольники Скрипки Улыбка) Вони просто почали видаватись. У 1997 - "Музіка" і "Крана мрій"; "Хвилі амура" - 2000-й (а якби не "допомагало" так зване українське творче правове об`єднання, то альбом би вийшов ще у 1998-му); ну і останній з новими творами - "Файно" - 2002 рік. Два останніх включали пісні народжені ще раннім "ВВ". Ну а "Були деньки" (2006) - це повністю старі твори, які нарешті з`вилась можливість якісно записати на сучасному обладнанні і видати. (Правда як на мене звучить він "по цифровому" і дещо забагато там гітари і малувато ритм-секції). А так альбом мене "порвав" і далі "рве" і "пре". Biggrin Ziggy N., а чим він для Вас спірний?Wink
Ну оце і вся творча спадщина: 5 альбомів за 20 років - і жодного "прохідного треку" (як на мій смак)!
Із нового що зробили "ВВ" це - "Чіо-сан" (теж дороблена стара пісня), "Квітне наша Україна" (Славень України), ну і "Ладо" (оце єдиний новий твір Улыбка).
Взимку "ВеВешники" з новим басистом піготували акустичну ювілейну програму. У Львівській опері прозвучали просто божественно! Biggrin Кращого звуку на концертах я не чув! (просто незрівнянно після Київського "Жовтневого палацу")
А потім тур по Україні, фестиваль Української Героїчної Пісні "Молода гвардія", Парад Вишиванок, тур по Америці (на милицях, з порваними сухожиллями) , 5-й Етно-фестиваль "Країна мрій", 2-га "РокСіч" (ініціатором всіх фестів є Скрипка)... Може й немає вже того "часу і надхнення для креативу", хто ж його зна... Улыбка А пацани тут реально не причому, бо як казав "лєгендарний Шурік Піпа": "ВВ" - це Скрипка + музиканти, і хто там грає не так вже й важливо"! Короче кажучи, ОЮ - "творчий диктатор" Улыбка хоча "фанатію" я і від Сергія Сахна, і Жені Рогачевського, і Льоши Мельченка.
...Стояв я поодаль на заключному на РокСічі виступі "Воплів" і, якось, було вже мені сумно від їх шедеврів минулого тисячоліття.
А за декілька годин перед цим padlo-Піпа-parazita kusok Улыбка на басярі (іноді з примочками) і чарівна та несамовита Альона на ударних "розплющили" мене своїм новим (півторамісячним) "@Трактором" з першої секунди виступу! "Придуркуваті" тексти від ітелектуала Шуріка (накшталт "Бізнес - є бізнес") хриплячо-крикливо-верезготійливими голосами зірвали дах. От як жеш добре коли людина робить те, що вона найбільше хоче і від чого її пре!!! Виходить дуже щиро, чесно і весело!
Піпа за цих пару років, без "ВВ", добряче попанкував у "Борщі", а тепер "пересів" на власний "@Трактор"! (У репертуарі "ВВ" "Борщівсько-Тракторські" "алко-панківські" чи "бухло-рокові" творіння були б не доречними. Як на мене...)
...Ну і докажу ж вже докінця. Улыбка Оце вчора, чи позавчора увечері, у одному з будмаркетів зіткнувся "ніс в ніс" зі знаменітістю. Я то розумію, що турбувати в повсякденному житті рок-легенду якось не гарно, але не втримався, і виказав все, що я про нього думаю... Biggrin
(Отредактировал 15-09-2008 в 23:59 IZ SELA.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS