Читавши цю тему трохи не вїжджаю . Вроді і 990 харман це дуже не поганий підсилювач . Я чув його в аудіо салоні з 826 фокалами . Звучав він дуже не погано як на мій скромний смак . Так дійсно можливо я не є супер пупер слухачем з абсолютним слухом но звучало просто шикарно . І сцена була і глибина . Кімнатка правда була мікроскопічна ( 3*4 метри ) але повністю оброблена звукопоглинаючими панелями . Сидів впритул до колонок ( менше метра перед АС . тобто фактично АС стояли посередині цієї мікро кімнатки . за метр до шкіряного дивану після якого за метр ішла стіна ). Як тільки мені включили бобі мак ферела - донт ворі бі хепі я інстинктивно почав шукати центральний канал . Настільки мені звучання сподобалось шо я собі купив схожі АС . Хоча судити ні про шо не можу бо вашої домашньої системи я не чув . Не виключено шо вона також дуже класно грає . Єдине шо я не дуже довіряю кентонам в мому розумінні це слабке звено . Правда я їх ( іменно ці ) не чув ніколи тому можу і помилятись . Деякі моделі я всетаки чув і всі вони як на мене були різкуватими . Но це вже справа смаку і тут не поспориш . Мені не сподобались а комусь навпаки .
Дивно чому вам кліпші не сподобались . Ті що я чув мені сподобались більше чим кентони . Можливо це через рупор . Він мені дуже імпонує . В рупорних АС надзвичайно висока інформативність ВЧ . Для джазу і пслязвуків те що лікар прописав . А от для року можливо вона і лишньою може бути . Я рок не слухаю а от джаз люблю .
Вам можу порадити лише те що вам і самому напевно відомо - слухайте слухайте і ще раз слухайте різні компоненти і ви обовязково найдете щось СВОЄ. Навіть якщо всім навколо воно не сподобається . Тим більше ви з києва . Зверніть увагу на авторську техніку її взагалі під залог можна і всебе дома послухати . Лиш би бажання було .