Вседобре вибач за офтоп я трохи переформулюю твоє питання, що б форумчани могли краще його зрозуміти . Отже питання звучить так, що взяти з підсилювачів шо б перебути деякий час на ньому поки не появиться лампа . Маранц , дешевший аркам альфа 5+ , дорожчий аркам дельта 290 .
Моя думка що для ШП не потрібна висока потужність тому і альфа 5+ зійде а от для дінаудіо можна брати шось потужніше типу дельти . А от маранц як на мене відпадає бо з ШП він впорається а от з дінами це вже треба пробувати . Думаю шо впорається але гірше за туж альфу ( ІМХО ) . Все залежить від ціни якшо дешевше потрібно можна брати альфу якшо є лишні гроші можна зразу дельту . Схиляюсь що вибір між альфою і дельтою більше чим між аркам і маранц .
Про альфу додам два слова не як продавець . Я більш чим впевнений шо вона також зможе розкачати дінаудіо. Незнаю чому так не зважаючи на свої 60 ват на канал рівні гучності в мене майже одинакові шо на Альфі шо на Ямасі хоча в ямахи було 120 ват на канал . Маю на увазі положення регулятора . В обох випадках я слухав музику максимум на 9-11 годинах ( положення регулятора ).
Але і дельта як не як вище в лінійці і топова на свій час і коштує вона також дорожче . Вибрати буде не легко . Шо думають форумчани ?
Можна взяти Альфа 5+ а решту ( ~200 уе ) додати до лампи або взяти дельту яка також не промах якшо позволяють фінанси .