Моя скромна система
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

Моя скромна система / 28-10-2011 19:25
Одже виставляю на осуд своє дітище . В двох словах починав я з аудіотехніки моєї бабці ( це не жарт ) вона в молодості була меломаном і її система це одісей 001 і касетник піонер 75 року (короче ше той раритет ) і колонки які так і не получилось опізнати ( 2-полоси , закритий ящик і тканина на всю передню панель не зйомна ) потім потішившись я вернув їй її систему і купив центр соні ( з тих старших 2-х полосний ) . Поюзав я центр і через пів року продав його і купив собі підсилювач ямаха ах-6** точно вже і не згадаю яка модель і до нього колонки ямаха NS-G40 це і був переломний момент . Після цього звуку я вже не міг юзати ніякі компютерні колонки і дешеві китайські центри . Зараз сам дивуюсь шо мене могло тоді так зацепити колонки на справді грали гірше нема куда . Поітм серія ресіверів ну і потроху потроху дойшов до того шо маю зараз . А зараз моя система складається з :
Джерело - CD Sony CDP-497 , DVD Pioneer DV-400V , іноді Компютер .
ЦАП - Musical Fidelity V-DAC
АС - Jamo S606 HC3
Ресівер Harman Kardon Avr-132 до того був Онкіо 502 але харман кардон мені сподобався більше .
Провода AQ Topaz , Phillips Coaxial і AQ FLX/ X-16/2 акустичний .

З АС зняті клеми і той провід шо іде до колонок протянути через 2 клеми . Ну і граніт само собою розуміється .

На рахунок кімнати то в мене зараз така ситуація шо я з моєю дівчиною живемо в 1-й кімнаті а в 2-й живе хлопець на квартирі тому моя кімната це вітальня,спальня і їдальна 3 в 1-му . І мякі стільчики ніяк руки не доходять винести . Площа кімнати 12-13 квадратів . Але прослуховування музики навіть в такому загруженому просторі не викликає нарікань ( бас тобто панч є , гулу немає ) . Якшо винести деяки меблі і трохи розгрузити кімнату то звук робиться трошки кращим . З часом зроблю .

Прошу вибачення в когось може скластись враження шо все накидано але справа в тому шо все тікишо поприбирав але дуже багато речей і їх не сховаєш тому маємо те що маємо і щераз прошу вибачення .

(Отредактировал 28-10-2011 в 19:31 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: etlik , axv , ZVA72 , cosmos , rom4eg180 , Comandante , Дмитрий Медведев , slava.sokolov , quadrokot , Живой Звук , VAK , voitart , e.s. , dima_86 , legion , Pavel V , ZeusUA , ivolyk , kostyukoff , brigante 1970
_Вячеслав_ Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 28-10-2011 19:50
ковер детектед Улыбка

системка гармоничная, все правильно Улыбка
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 28-10-2011 19:52
Ковре =))))) Ковре борется з гуле .
Найти все сообщения

Выразили согласие: Круглый , rom4eg180
iLMe57 Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 28-10-2011 20:03
Система скромна, але гарна, а кiмната...
- життя воно таке...
Взагалi - молодець Happy0065

Прекрасная музыка подобна пище для души
'Without music - life would be a mistake
http://hi-fi-forum.net/forum/thread-26630.html
Найти все сообщения

Выразили согласие: Comandante , quadrokot , Живой Звук , vokhotin , kostyukoff
sansey2007 Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 28-10-2011 20:14
Приветствую!
Во первых за систему +1Улыбка
Во вторых вопрос: Чем Харман больше понравился чем Онкио? Лучше бас контролирует? Сам тоже хочу домашний кинотеатр себе собрать, и тоже почему-то больше склоняюсь к Харману. Ну и второстепенный вопрос насчет цапов: Вы там вроде zero dac продаете, чем он хуже в звуке чем этот MF?
(Отредактировал 28-10-2011 в 20:34 sansey2007.)
Найти все сообщения

ig67 Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 28-10-2011 20:16
Бабуся на правильный путь наставила! Удачи!
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 28-10-2011 20:21
(28-10-2011 20:16)ig67 писал(а):  Бабуся на правильный путь наставила! Удачи!
Даааа бабуся молодчага =)))))) Правда я їй підпалив 1 канал на тому одісеї і вона зараз мене до своєї апаратури не підпускає =)))))

(28-10-2011 20:14)sansey2007 писал(а):  Приветствую!
Во первых за систему +1Улыбка
Во вторых вопрос: Чем Харман больше понравился чем Онкио? Лучше бас контролирует? Сам тоже хочу бюджетный домашний кинотеатр себе собрать, и тоже почему-то больше склоняюсь к Харману. Ну и второстепенный вопрос насчет цапов: Вы там вроде zero dac продаете, чем он хуже в звуке чем этот MF?
Важко сказати ситуація кожен раз однакова як підключаєш шось нове вроді різниця мінімальна посидиш місяць включаєш старе і воно починає звучати як дрова . Якшо конкретніше то харман мені подобається ВСІМ . 30 ват вроді мало але на справді більше чим онкіовських 80 . Потім бас вне конкуренції . Його стало більше але він став мякшим ну просто так як я хотів . Верха і середина тоже покращились . Якшо в двох словах то харман більш насичений якись . Після нього онкіо якийсь сухий . Колись всім до джамо рекомендував онкіо тепер харман кардон . На рахунок Цапу то зеро даку не мав а продаю МФ іто тільки тому шо хочу рухатись в перед . А так то він мене всім влаштовує і можливо шо я його зніму з продажі ближчим часом . Порівнював МФ з якимось ламповим цапом за 1000 уо в свого знайомого в хай фай салоні на комплекті прімейр і таной . МФ програв але не настільки і навіть мій критичний до всього знайомий визнав шо різниця не дуже велика і рекомендував мені його залишити . Можнанавіть сказати шо в лампи інша подача і взагалі не дуже коректно їх було порівнювати .
(Отредактировал 28-10-2011 в 20:34 gun jack.)
Найти все сообщения

sansey2007 Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 28-10-2011 20:47
Цитата:Важко сказати ситуація кожен раз однакова як підключаєш шось нове вроді різниця мінімальна посидиш місяць включаєш старе і воно починає звучати як дрова . Якшо конкретніше то харман мені подобається ВСІМ . 30 ват вроді мало але на справді більше чим онкіовських 80 . Потім бас вне конкуренції . Його стало більше але він став мякшим ну просто так як я хотів . Верха і середина тоже покращились . Якшо в двох словах то харман більш насичений якись . Після нього онкіо якийсь сухий . Колись всім до джамо рекомендував онкіо тепер харман кардон . На рахунок Цапу то зеро даку не мав а продаю МФ іто тільки тому шо хочу рухатись в перед . А так то він мене всім влаштовує і можливо шо я його зніму з продажі ближчим часом . Порівнював МФ з якимось ламповим цапом за 1000 уо в свого знайомого в хай фай салоні на комплекті прімейр і таной . МФ програв але не настільки і навіть мій критичний до всього знайомий визнав шо різниця не дуже велика і рекомендував мені його залишити . Можнанавіть сказати шо в лампи інша подача і взагалі не дуже коректно їх було порівнювати .
Насчет Цапов напутал, то не Вы продаете...Улыбка
А Ваш рес имеет preAmp ? Тоже вроде в продаже был/есть(?)...
Кстати можно поискать HD970 проигрыватель, тот имеет входы цифровые, можно как цап использовать, ну раз уж на Харманах остановились...Улыбка
Найти все сообщения

etlik Не на форуме
Диспетчер

RE: Моя скромна система / 28-10-2011 21:01
добро пожаловать!
(Отредактировал 28-10-2011 в 21:06 etlik.)

Белеет мой парус такой одинокий На фоне стальных кораблей.
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 28-10-2011 21:05
СПС . Тепер я в Клубі =)))) Доречі etlik читав вашу гілку ви молодець . Постарались на славу . Я от також маю думку поміняти проводку в своїх, хоч попробую , інтересно який буде результат .
(Отредактировал 28-10-2011 в 21:08 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: etlik
ZVA72 Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 01-11-2011 00:01
желаю вдохновения и терпения....на тернистом пути...Wink
(ну и конечно....ден.знаки в помощь!
(Отредактировал 06-11-2011 в 01:47 ZVA72.)

There is not religion, higher than truth.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Comandante
etlik Не на форуме
Диспетчер

RE: Моя скромна система / 01-11-2011 00:10
(28-10-2011 21:05)gun jack писал(а):  СПС . Тепер я в Клубі =)))) Доречі etlik читав вашу гілку ви молодець . Постарались на славу . Я от також маю думку поміняти проводку в своїх, хоч попробую , інтересно який буде результат .
Вы обязательно напишите что будете и где менять а вось я чего и подскажу, что б как я 200 проводов не выслушивать, а сразу взять лучший Wink

Белеет мой парус такой одинокий На фоне стальных кораблей.
Найти все сообщения

zinchak Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 01-11-2011 17:04
Вітаю непоганий старт як на мене (я також юзаю Jamo s606) Happy0144 Хочу також побажати терпіння і грошей ! так тримати ...Happy0158

Тому вам завжди трапляться добрі люди, які обов’язково увімкнуть свій блатняк і скажуть: «Ви нічого не розумієте! Це справа смаку!». Я впевнений: усе простіше. Є гівно, яке просто гівно. Все. І жодних тобі смаків.

Юрій Андрухович
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 03-11-2011 17:42
Ой шось забув про цю тему .
(01-11-2011 00:10)etlik писал(а):  
(28-10-2011 21:05)gun jack писал(а):  СПС . Тепер я в Клубі =)))) Доречі etlik читав вашу гілку ви молодець . Постарались на славу . Я от також маю думку поміняти проводку в своїх, хоч попробую , інтересно який буде результат .
Вы обязательно напишите что будете и где менять а вось я чего и подскажу, что б как я 200 проводов не выслушивать, а сразу взять лучший Wink
Ок покишо не буду вмішуватись прицілився піднятись трохи вверх зміною компонентів. Але цілком можливо шо і передумаю тоді зразу до вас звернусь за підсказкою .
(Отредактировал 03-11-2011 в 23:19 gun jack.)
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 21-11-2011 23:57
Підзбирав грошенят продав свої ас і ось . Ось воно моє нове чудо . Довго думав думав і надумав . Прослуховував в людини на компонентах американської фірми АМС в кімнаті площею десь 30-40 квадратів ( дім старий австрійський потолок 3,50 ) і не можу сказати що мені дуже сподобались . Думав пару днів і надумав взяти привіз додому і ось чудо . Якшо чесно я трохи прозрів аж . Описати словами важко . Напевно це інший рівень . Я дуже довольний і ось вирішив похвалитись . Тепер буду курс тримати на підсилювач .
Це ще ті Еспріт (не ЕХ) з металевим навіть не знаю як його назвати рупором чи як . Тепер сижу всі свої СД переслуховую .

(Отредактировал 22-11-2011 в 12:29 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: etlik , Comandante , sansey2007 , The PRODIGY , rom4eg180 , ZVA72 , VAK , vokhotin
vokhotin Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 22-11-2011 19:13
Все хорошо Happy0144+ , но вот акустику в угол поставили... за что они так "наказаны"? Им бы простору побольше и подальше от стены.
(Отредактировал 22-11-2011 в 19:14 vokhotin.)

Мы проиграли настоящее, нужно думать о будущем
Найти все сообщения

Выразили согласие: Pavel V
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 22-11-2011 21:52
Там ФИ спереду ( є і ззаду для вч сч секції ) і не гудять та і до стіни там сантиметрів 50 це просто штора створює візуальний обман . А так все по фен шую =) Ну крім мебелі =)
Найти все сообщения

vokhotin Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 22-11-2011 21:58
(22-11-2011 21:52)gun jack писал(а):  Там ФИ спереду ( є і ззаду для вч сч секції ) і не гудять та і до стіни там сантиметрів 50 це просто штора створює візуальний обман . А так все по фен шую =) Ну крім мебелі =)
Ну, если по фэншую, тогда вопрос снимается...

Мы проиграли настоящее, нужно думать о будущем
Найти все сообщения

doom Не на форуме
Специалист

RE: Моя скромна система / 23-11-2011 15:57
(22-11-2011 21:52)gun jack писал(а):  Там ФИ спереду ( є і ззаду для вч сч секції ) і не гудять та і до стіни там сантиметрів 50 це просто штора створює візуальний обман . А так все по фен шую =) Ну крім мебелі =)
Правильно вам посоветовали!Надо отодвинуть акустику,ибо при таком расположении,вы и половину звука не слышите.А акустика очень душевная.Но это уже квартирные проблемы!!Happy0158

ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot , vokhotin , Pavel V , ZVA72 , kostyukoff , Mazur
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Моя скромна система / 23-11-2011 17:42
(23-11-2011 15:57)doom писал(а):  
Правильно вам посоветовали!Надо отодвинуть акустику,ибо при таком расположении,вы и половину звука не слышите.А акустика очень душевная.Но это уже квартирные проблемы!!Happy0158
Ви праві . Я пробував зробити ідеальні умови . Ну не ідеальні але максимум шо я міг зробити . Значить всю мебель (2 стільчика і журнальний столик і тумбочку ) я виніс в іншу кімнату і колонки я висунув вперід ше на см 20-25 . Спору немає грати почало значно краще . Але все прийшлось вернути на місце . І ше в мене часто музика грає як фонова . Я люблю слухати музику і прибирати наприклад . І значно рідше я сідаю посередині і суто слухаю . Тому ше якось терплю цю (навіть не знаю як це назвати) захаращеність . Може з часом я всетаки добю ту перестановку і повикидую стару мебель . Але нажаль зараз приходиться самому терпіти те шо є . Колонками дуже довольний і не жалію ні скільки шо їх купив хоча шо б їх купити прийшлось залізти в борги трохи . А борги я дуже не люблю . Але аудіофільський зуд мене переборов =)))))
(Отредактировал 23-11-2011 в 17:44 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: ZVA72

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS