Бува!
Хош і моножила - наше усе, але з нею треба обережно!
Особливо на межблоках. Легко схибити, як її забагато. Майже усі стикались, але не усі зрозуміли....
Взагалі, з моножили гарно починати, а змінювати тіки у випадку появи "плаского", над аналітичного саунду.
Де не треба прибирати, то на сабу.
---
Перша ознака, що моножили забагато, то звуження сцени, звук " прив'язан" до АС.
-можно ли нести абсолютно что угодно о влиянии какого-либо кабеля ( по типу, составу, конструктиву, бренду) на звук, не встретив противоположного мнения?
И что, правильно что он на Давида-Волка наехал и на советских людей 150 миллионов?? Типа они какие-то не те!
Это как, это что такое вообще?
Limited Edition Макаревича от Волка
Все правильно.
Все що тут говориться є "бред" для всіх для кого це говориться і "істиною" для того, хто це говорить. Цеж очевидно.
Для кожного є своє розуміння в подачі і сприйнятті тогож таки "звуку".
Якби Все було просто, то тут панувала б інша атмосфера, а так " маємоте що маємо"
(09-04-2023 16:46)zick писал(а): -можно ли нести абсолютно что угодно о влиянии какого-либо кабеля ( по типу, составу, конструктиву, бренду) на звук, не встретив противоположного мнения?
Как по мне, в первую очередь на сцену и привязанность звука к АС
(06-04-2023 10:24)artshop писал(а): Перша ознака, що моножили забагато, то звуження сцени, звук " прив'язан" до АС.
влияет расположение акустики в помещении и уровень самих компонентов, а не количество моножилы
в кабелях системы. Пора бы уже развеять эти стереотипы, мол моножила сушит бас, сужает сцену,
привязывает звук и т.д...всё это бред. У меня только выделенки 20 метров и я ничего подобного не
замечал.
(09-04-2023 22:03)alex23 писал(а): Як на мене то найкращий звук стається при 5-8 моножилах,
Для акустичнх кабелів, це найкраще рішення, хоча можливі виключення (як люблять писати в рекламі)
В Acoustic Zen принцип 8 моножил в ізоляції і одна із числа з тоненькими провідками товщини волосини . Звук як на мої смаки просто "ідеальний"
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
(09-04-2023 22:03)alex23 писал(а): Як на мене то найкращий звук стається при 5-8 моножилах, замість двох, при тому самому однаковому перетені.
Наприклад замість 1 мм кв. - 4 по 0.56
Я був такої самої думки, поки не почув 1,4 х 1,8.
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)