![]() |
|
Настройка саба - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Видео (/forum-4.html) +--- Форум: Видеотехника и Домашний кинотеатр (/forum-13.html) +--- Тема: Настройка саба (/thread-202713.html) |
Настройка саба - kdw - 02-05-2024 12:39 Колеги, підкажіть, чи є до кого звернутися якщо потрібно настроїти саб у звʼязці з стерео та з саунд проектором. Цікавить настроювання з мікрофоном , настроювання фази, фільтр еквалізація. Саб має дсп та це все дозволяє. Цікавить настроювання саме “по приборам” Чи може таке хтось зробити в Київі та скільки це може коштувати? RE: Настройка саба - gyrusexcuse - 07-08-2024 06:31 У Києві є кілька професіоналів і компаній, які спеціалізуються на налаштуванні аудіообладнання, включаючи сабвуфери. Деякі з них надають послуги з використанням вимірювальних мікрофонів та програмного забезпечення для точної налаштування фази, фільтрів та еквалізації. Ось декілька варіантів, до кого можна звернутися: Аудіо-інженери та студії звукозапису: Зверніться до студій звукозапису, вони часто мають фахівців, які можуть допомогти з налаштуванням домашньої аудіосистеми. Спеціалізовані магазини аудіотехніки. Магазини, які продають Hi-Fi обладнання можуть мати власних техніків або партнерів, які надають послуги з налаштування. Приватні техніки та фрілансери. Ви можете знайти фахівців на платформах фрілансу або через оголошення на форумах та сайтах. Що стосується вартості, то вона може варіюватися в залежності від складності системи та рівня кваліфікації фахівця. Орієнтовно, ціни можуть бути від 1000 до 3000 гривень за налаштування системи. Рекомендую зв’язатися з декількома потенційними постачальниками послуг, описати їм вашу ситуацію та запитати про конкретні деталі та вартість роботи. Це допоможе знайти найкращий варіант за прийнятною ціною. RE: Настройка саба - Boostaddict - 08-09-2024 05:05 Фигня какая-то... "услуги" будут стоить в разы дороже самого дивайса. ТС - Вы уж как-то сами почитайте мануал, посмотрите видосы на ютюб.... потому как ценам за эту услугу не обрадуетесь никак. Я таким не занимаюсь, но зная коллег , я понимаю, что меньше чем за 3К никто даже не выедет из офиса. А уж сам сервис это будет extra. Я к тому что постарайтесь самостоятельно решить вопрос. |