![]() |
Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики (/thread-189855.html) |
Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - Doll - 22-06-2019 02:37 Привіт, зіштовхнувся з проблемою. Є архів музики (десь 500гб). Вся музика в різних форматах. Стоїть мета все це конвертнути, при цьому: - якщо альбом одним треком, порізати його за допомогою CUE файлу - якщо це образ SACD конфертнути його, наприклад у FLAC та даунсемплити - якщо альбом окремими треками, не перевищує певний бітрейт та підпадає під певний список "дозволених" форматів - просто скопіювати - в незалежності від того, чи конвертувались файли, чи просто копіювались, скопіювати все інше, що було в директорії (каверарти тощо) - залишити структуру директорій без змін Найкраще, що знайшов - це CUETools, але я так зрозумів, що SACD він, наприклад, не може конвертувати. Не копіює каверарти (тільки пише нові, якщо знаходить в базі). Сумніваюсь, що для мене є готове рішення, але якщо є - підкажіть, буду безмежно вдячинй. П.С. Якщо тема не для цього розділу, перенесіть плз в курілку. Сорі. RE: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - aslan - 22-06-2019 08:38 Готовое решение только одно. Обратитесь к толковому школьнику, который на ты с компом. Наверное найдете такого, кто готов недельку повозиться с архивом, за соответствующее вознаграждение RE: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - SolAndr - 22-06-2019 10:02 foobar слушать и конвертить умеет, но делать этого не стоит. Начиная с foobar 1.4 - каталог делает. И все даром https://www.foobar2000.org/ -https://audiophilesoft.ru/news/foobar2000_1_4_what_s_new/2018-08-05-148 Размер больше, качество наверняка ухудшится. RE: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - norman - 22-06-2019 12:35 Xrecode спробуйте. На фоні cuetools овердофіга функціональний. Я в ньому користуюся тільки конвертом флак---> вав. RE: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - PnL - 22-06-2019 22:02 Все кроме образов SACD делал в фубаре. Пакетом решилось примерно процентов 80, к остальным пришлось приложить руки дополнительно, а дальше или снова пакетом или как повезет ![]() Если же Вы и так пользуетесь фубаром как основным плеером, то конвертить я бы не стал. RE: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - PnL - 23-06-2019 11:12 Сейчас в фубаре у меня конвертится и ISO - отлавливаю разные форматы и пакетами перевожу во FLAC. RE: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - Doll - 23-06-2019 13:34 aslan Так, ідея зі школяром непогана ) Але ж цікаво самому, при тмоу з мінімальною затратою ресурсів ) (22-06-2019 12:35)norman писал(а): Xrecode спробуйте.Так, чудовий софт. Дякую! Поки зупинився на ньому. Єдине, іноді якісь помилки видає, переважно access denied. Не хоче видаляти сорс файли. Запускає в режимі адміністратора. Доводиться ручками потім підтирати ( PnL Так, користуюсь фубаром, і через фубор воно все працює. Але мені треба все це скопіювати на зовнішній хард, щоб в машині слухати. А вона, зараза, не розуміє CUE файли ((( Дивина якась. Спокійно грає 192/24, а CUE не бачить ( Тому мені важливо порізати, а якість при цьому якщо трохи впаде - думаю, не критично. Все одно там не хайенд звук. RE: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - oleg2566 - 23-06-2019 13:48 dBpoweramp Music Converter..... RE: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - Doll - 23-06-2019 14:01 (23-06-2019 13:48)oleg2566 писал(а): dBpoweramp Music Converter.....Спробую ввечорі, але по скріншотам Xrecode "цікавіше" виглядає. PnL А підкажіть, плз, які розширення для Фубару використовуєте? Чи це можна все вбудованими засобами зробити? RE: Підкажіть софт для пакетної обробки архіву музики - PnL - 23-06-2019 21:14 Встроенными средствами по умолчанию - скорее всего нет. Потому и написал, что многое будет зависеть от Вашей сборки. У меня установлен facets, мне в нем удобно организовывать библиотеку, но есть в нем и фильтры, дописав которые, можно решать и задачи по конвертации. Но ручками дорабатывать все-равно придется. У меня так в настройках: [attachment=1094707] потом выбираете в основном интерфейсе: [attachment=1094708] После этого отмечаете нужные альбомы и правой кнопкой мыши выбираете "convert". Перед этим конечно нужно настроить FLAC для конвертации: [attachment=1094710] |