![]() |
|
Наші роботи - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +---- Форум: Авторские работы (/forum-10.html) +---- Тема: Наші роботи (/thread-186961.html) |
Наші роботи - Eni pro Sound - 24-10-2018 11:55 Доброго часу доби усім форумчанам ) В цій темі хотілось би поділитись нашими напрацюваннями у сфері виготовлення акустичних систем різного спрямування. Дво-полосна система стінового розміщення. Акустичне оформлення четвертьхвильовик. Компоненти Monacor sp-6/100pro, rbt-95. Сситема монтується на стіну за домогою стального кріплення з двома степенями свободи (поворот, нахил). Фінішне оздоблення шпон/лак. Система розроблялась як трансляційна для барів, кафе та ресторанів, але прижилась і в домашніх умовах. Також є можливим абгрейдування компоновки до трьох полос, можливе встановлення різних НЧ компонентів в розмірі 6,5" (тобто можна багато і цікаво експерементувати). Теоретично можна закріпити АС на стійку і система стане "напольною". RE: Наші роботи - Вадимыч - 24-10-2018 17:08 В минулому році, слухав я ці АС на зльоті СЗУ. Для цільового призначення: "як трансляційна для барів, кафе та ресторанів", то і продумано, і досить добре. З мене + !Як для hi-fidelity... ![]() Успіхів! RE: Наші роботи - powercord - 24-10-2018 17:13 Паутина крутая на окнах! Делаете колонки в атмосфере триллера? Оригинально!
RE: Наші роботи - groove - 25-10-2018 19:40 Динамик Eton? RE: Наші роботи - Тибетский Ламер - 25-10-2018 22:34 (25-10-2018 19:40)groove писал(а): Динамик Eton?Ага... RE: Наші роботи - groove - 25-10-2018 22:50 _https://www.eton-gmbh.com/produkte/home-hifi/symphony-ii/ А похожи на симфонию хексакон RE: Наші роботи - The - 26-10-2018 12:29 В першому повідомленні вказано які динаміки. RE: Наші роботи - Тибетский Ламер - 26-10-2018 12:38 The писал(а):А по темі вмієте говорити?The, за земляка образились, чи може спільний ґешефт маєте? ![]() Просто у більшості, і у мене в тому числі, якість продукції ассоціюється з умовами виробництва. RE: Наші роботи - Eni pro Sound - 26-10-2018 12:40 Остання робота на сьогодні: "полочніки" на 3" ширіку Dayton Audio PS95-8 3-1/2" Point Source Full Range Driver 8 Ohm RE: Наші роботи - The - 26-10-2018 12:53 (26-10-2018 12:38)Тибетский Ламер писал(а): The, за земляка образились, чи може спільний ґешефт маєте?Хлопці роблять якісно свою роботу за помірні кошти. А якість продукції краще асоціюйте з майстром, який виконує роботу - так буде правильніше. RE: Наші роботи - Eni pro Sound - 26-10-2018 13:44 (26-10-2018 12:38)Тибетский Ламер писал(а): The, за земляка образились, чи може спільний ґешефт маєте?З часу тої світлини минуло багато часу, цех виріс порядок навівся ))) Я завжди за чистоту і порядок ))) RE: Наші роботи - futbolka - 26-10-2018 21:26 The, не затруднит ли такого уважающего себя Мастера как Вы, записать видео с песней Евгения Осина "Плачет девушка в автомате"? Если понравится - спрошу о цене акустики, естественно в личке. Может быть действительно успешный проект, на поток поставим ![]() Заранее спасибо. RE: Наші роботи - Eni pro Sound - 29-10-2018 17:46 (26-10-2018 21:26)futbolka писал(а): The, не затруднит ли такого уважающего себя Мастера как Вы, записать видео с песней Евгения Осина "Плачет девушка в автомате"? Если понравится - спрошу о цене акустики, естественно в личке. Может быть действительно успешный проект, на поток поставимНавіть не уявляю як це правильно можна зробити. RE: Наші роботи - futbolka - 29-10-2018 21:39 (29-10-2018 17:46)Eni pro Sound писал(а): Навіть не уявляю як це правильно можна зробити.Обратитесь к Мастеру аудио- видеозаписи на айфон пану The. Он все сделает как надо и ролик сюда запостит. Ещё хороший материал из современного От Vinta "Накурила баба журавля". RE: Наші роботи - The - 29-10-2018 22:33 (29-10-2018 21:39)futbolka писал(а): Обратитесь к Мастеру аудио- видеозаписи на айфон пану The. Он все сделает как надо и ролик сюда запостит. Ещё хороший материал из современного От Vinta "Накурила баба журавля". Сергій ще поки не знає вашу особу троля-провокатора, тому відповідає безпосередньо. А так підкажіть краще на якій широкополосній акустиці чули запропонований матеріал та як оціните? Треба ж знати з якою відповідною широкополосною акустикою порівнюєте... RE: Наші роботи - futbolka - 29-10-2018 23:44 (29-10-2018 22:33)The писал(а): Сергій ще поки не знає вашу особу троля-провокатора, тому відповідає безпосередньо. А так підкажіть краще на якій широкополосній акустиці чули запропонований матеріал та як оціните? Треба ж знати з якою відповідною широкополосною акустикою порівнюєте...Вы все думаете что над Вами стебутся. Даю подсказку: в песне про журавля довольно сложно правильно и без каши передать вокал четырех исполнителей, эмоционально и динамично одновременно. Без обид, Дайр Стрейтс на видео совсем не але, имхо. То ли запись, то ли действительно так звучит
RE: Наші роботи - The - 30-10-2018 00:06 (29-10-2018 23:44)futbolka писал(а): Вы все думаете что над Вами стебутся. Даю подсказку: в песне про журавля довольно сложно правильно и без каши передать вокал четырех исполнителей, эмоционально и динамично одновременно. Без обид, Дайр Стрейтс на видео совсем не але, имхо. То ли запись, то ли действительно так звучитЯ не дарма вас запитав на яких широкополосниках ви слухали вищезапропонований матеріал. Ви мовчите. Якби аргументовано відповіли та розказали враження, то не було б і думки про стьоб. Мої ширіки це одиничний проект, який робили тільки для мене, для душі. Якщо хлопці матимуть на меті виготовляти їх в серіях, так само як акустику на Монакорах, то без проблем привезу, щоб записали на хороший мікрофон у відповідних умовах. Мої ж відео з айфона носять лише ознайомлюючий характер і несуть швидше візуальне ознайомлення та часткове розуміння подачі акустики. Але я розумію, що вас муляє надпис Майстер під ніком. І ви тулите цей момент усюди де можна. Тому востаннє поясню, що це лише момент зручних для мене умов. Писатиме там майстер, ветеран, чи будь-що з цими ж умовами - мені без різниці. RE: Наші роботи - Eni pro Sound - 19-01-2019 15:46 Пара трьох-полосних систем. Мід-бас секція: 6,5" monacor SPH-165, четвертьхвильовик Середні частоти: monacor SPX-20M - 2 шт, ЗЯ Високі частоти: monacor DT-19SU Матеріал: МДФ 22мм, дубовий шпон, натуральний дуб, алюміній. Фінішна обробка: натуральні масла та віск. Система пасивна з 3-х полосим фільтром другого порядку.[attachment=1065338][attachment=1065338][attachment=1065337][attachment=1065336][attachment=1065335][attachment=1065334][attachment=1065333] Нова робота для хорошого знайомого музиканта. Він називає цей продукт "контроль Середини". Основа "кастомна" широкополосна динмамічна головка 6,5". Оформлення - закритий ящик. Матеріал: МДФ 22мм, покриття: фактурна фарба HIFI DECO. Після прослуховування залишилось приємне враження, не проти мати таке в себе в квартирі для повсякчасного користування. Прогнозований спад низьких частот субєктивно компенсується точністю передачі тонкощів музичних творі, якщо сказати простіше - слухається дуже приємно і фактично не виникає бажання "піддати низку". Шкода що замовили тільки одну систему, в стерео режимі було б подвійне задоволення ) RE: Наші роботи - vl27 - 20-01-2019 20:28 (19-01-2019 15:46)Eni pro Sound писал(а): Пара трьох-полосних систем.А що за вставки з правого боку за СЧ-ВЧ секцією ? RE: Наші роботи - baheba - 22-01-2019 14:38 (19-01-2019 15:46)Eni pro Sound писал(а): Система пасивна з 3-х полосим фільтром другого порядку.Цiкава АС.Знаете над чим можна було би в нiй експериментнути?Оскiльки динамiки сч.вч. дiапазону знаходяться на окремiй алю пластинi,то ту пластину можна прикрiпити через м"яку,пористу,(десь прибл. 10мм.) гумову прокладку i таким чином вiддiлити ii вiд основного резонуючого корпусу.Думаю це надало би середнiм i високим частотам бiльшоi точностi. |