![]() |
Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Разное (/forum-5.html) +--- Форум: Курилка (/forum-36.html) +--- Тема: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. (/thread-178142.html) Страниц: 1 2 |
Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - quadrokot - 22-02-2017 13:23 Як пише Майстер Вадимыч, що змазки для контактів вбивають звук, тому всі, хто ії використовува змивають її. В мене є протилежний досвід. Цікаво, хто ще мав справу із такими змазками? RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - A-TITO-A - 22-02-2017 13:25 Тоже хочу попробовать. О смазке ВДХ слышал только положительные отзывы RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - nashua - 22-02-2017 13:34 Пользуюсь чешской смазкой "Contox 10" и для контактов и для потенциометров. Ухудшений не заметил RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - JRA7 - 22-02-2017 13:57 (22-02-2017 13:23)quadrokot писал(а): Як пише Майстер Вадимыч, що змазки для контактів вбивають звук, тому всі, хто ії використовува змивають її.Я використовую DeoxIT D5, а у вас яка, щоб розуміти ваш досвід ? RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - K.V.V. - 22-02-2017 13:59 15 лет пользуюсь средствами Caig Deoxit - только положительные впечатления. Смешанные впечатления от Mapleshade SILCLEAR - ее рекомендовал бы с оговорками - для тех мест, которые не подлежат частому "перетыку". Вызывают смех, однако, баночки некоторых производителей со "слезами Иисуса-Аудиофила" внутри по цене 100 долларов за милилитр....это чистой воды Snake Oil...а, реальнее всего, просто перепакованный Caig. ![]() (22-02-2017 13:57)JRA7 писал(а): Я використовую DeoxIT D5, а у вас яка, щоб розуміти ваш досвід ?D5 - это чистящее средство со слабой концентрацией...."дэцкое"... ![]() RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - CTAC - 22-02-2017 14:08 Когда наступает полная импотенция и безденежье, и смазка на изделиях Durex уже не радует, а поговорить очень хочется, поднимают подобные темы. Пользуюсь 3M Contact Cleaner потому как доверяю бренду, влияния на звук не заметил ![]() RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - JRA7 - 22-02-2017 14:13 (22-02-2017 13:59)K.V.V. писал(а): D5 - это чистящее средство со слабой концентрацией...."дэцкое"...Гаразд , хай буде , що в мене "учебное", а яка модель у вас "недетская"? RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - quadrokot - 22-02-2017 14:45 (22-02-2017 14:08)CTAC писал(а): Когда наступает полная импотенция и безденежье, и смазка на изделиях Durex уже не радует, а поговорить очень хочется, поднимают подобные темы.Пане СТАС, втратили так втратили. ![]() Незрозуміле використання змазки Durex у аудіо. Ви такий бешкетник! RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - K.V.V. - 22-02-2017 15:08 (22-02-2017 14:13)JRA7 писал(а): Гаразд , хай буде , що в мене "учебное", а яка модель у вас "недетская"?У меня в силу профессиональных нужд - много разных.... Спреи - все с низкой концентрацией и мне ними неудобно пользоваться. Предпочитаю 100-й концентрат ( D100L, G100L) - с ним быстрее работать, точнее и расход меньше. Для аудиофильских нужд рекомендовал бы купить кит - http://store.caig.com/s.nl/it.A/id.2299/.f?sc=2&category=20 или http://store.caig.com/s.nl/it.A/id.2028/.f?sc=2&category=20 Там есть все необходимое в таких случаях. На Ибее все продается несколько дешевле. RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - quadrokot - 22-02-2017 15:32 Таким чином Майстер Вадимыч знов збентежив калюжу. Аудіофольські змазки використовують багато хто. І звук таки є. ![]() RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - lepic2008 - 22-02-2017 15:43 пишуть, шо погіршення звуку нема від смазки. а покращення? ![]() RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - A-TITO-A - 22-02-2017 16:28 Ну со смазкой более менее понятно. Хочу попробовать еще акустическую вату Ривайвовскую . Никто не продает часом ? RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - Kozak - 22-02-2017 16:50 (22-02-2017 15:43)lepic2008 писал(а): пишуть, шо погіршення звуку нема від смазки. а покращення?Покращення хіба ще не наступило? ![]() Бо про нього (покращення) зовсім недавно агітували з бігбордів, щось типу того: - "Вже завтра наступить Покращення" - Використовую в якості змазки: провіренний роками аудіофілський(технічний) вазелін, з дуже "поважного" паперового конденсатора типу МБГЧ 60-х років народження. Процес змащення виглядае таким чином: розчинником змиваю стару змазку, зачищаю контакти до блиску, і поновій наносю нову. Зазвичай, звук від цьго покращуєтся а інколи і "значно покращуєтся". Але на мій погляд не від самої змазки, а саме від "очищення контактних поверхонь" від бруду та окислів. А нейтральна в хімічному відношенні змазка, якраз і повинна забеспечувати - захист від доступу повітря, щоб не допустити окислення. Але при змащенні виникає друга біда, її наявність сприяє налипанню пилу, від чого з часом контакти "забруднюються". В пилі завжди присутні хімічні домішки, які також не сприяють якості контактних поверхонь. Тому, для "високого звуку" необхідно використовувати в якості контактів - матеріали які не піддаются окисленню, і мають хороші механічні властивості. Наприклад виготовленні з платино-іридієвого сплаву, і змазки будуть зовсім не потрібні. Тоді зникне весь цей гімор з пошуком "аудіофілської змазки", а також не буде приводів писати кучу постів на данну "високоінтелектуальну" тему. ![]() П.С. Різні там спреї з балончиків типу "контакт" та інш., дійсно працюють(відновлюють електричне коло), але мають в своєму складі різні "активні" хімічні речовини(кислоти та інш.).Які вступають в реакцію з "окислами", утворюючи нові хімічні речовини, які забруднюють контактні поверхні. Для "відновлення" електричного силових кіл, наприклад в автомобільній техніці - підійдуть. Але використання таких засобів в сигнальних ланцюгах, не дуже хороше рішення. RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - doom - 22-02-2017 17:42 (22-02-2017 16:28)A-TITO-A писал(а): Ну со смазкой более менее понятно. Хочу попробовать еще акустическую вату Ривайвовскую . Никто не продает часом ?сколько надо тебе............... ![]() ![]() RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - serg68 - 22-02-2017 17:43 Попадали несколько раз в руки абсолютно новые сетевые кабели virtual dynamics genesis ......коннекторы в обязательном порядке были обильно смазаны густой смазкой с мелкой металлической пылью. Похоже Рик Шульц в курсе.... RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - doom - 22-02-2017 17:45 (22-02-2017 15:32)quadrokot писал(а): Таким чином Майстер Вадимыч знов збентежив калюжу.Костя,просто у вадимыча-галимыча,смазка вызывает другие стойкие ассоциации......... ![]() например игра в паравозики или ....................... А ты ему про аудио!!Ну и про уровень не забывай.Ты же слушал его ужас из тонкого дсп.пилоты типа. ![]() RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - A-TITO-A - 22-02-2017 17:50 (22-02-2017 17:42)doom писал(а): сколько надо тебе...............Хочу попробовать поставить на сетевик и на акустику. Готов купить. RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - doom - 22-02-2017 20:59 (22-02-2017 17:43)serg68 писал(а): Попадали несколько раз в руки абсолютно новые сетевые кабели virtual dynamics genesis ......коннекторы в обязательном порядке были обильно смазаны густой смазкой с мелкой металлической пылью. Похоже Рик Шульц в курсе....он просто не знал,что на Борщаговке в однокомнатной хрущевке проживает гений аудиофилии-вадимыч ![]() RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - Буратино - 22-02-2017 21:13 Привет, Старый Кукадос! )) Н-да, старик, ты не поверишь, но кроме смазки ПМС никаких других смазок я не знаю. Просто Konica (Слава) так долго ее продавал здесь, что она мне ну просто вгрызлась в память, трясця. Но она не контактная, увы, посему не могу быть тебе полезен. Сорри за оффтоп) (22-02-2017 17:42)doom писал(а): сколько надо тебе...............Признайся, залил сёдня сингла за шиворот, не? ))) (22-02-2017 16:50)Kozak писал(а): "Вже завтра наступить Покращення""Чому підзабуті традиційні українські цінності? Не треба скігліті, треба брати лопату і годувати свою сім’ю" В тебе е лопата, коzаче?? [attachment=918492] RE: Вплив змазки для контактів в аудіо системі. - quadrokot - 22-02-2017 21:32 Залив пару сінглів "Б"янко" трирічної із Берегівських підвалів. ![]() |