Hi-Fi Forum
Допоможіть вибрати між такиси системами. - Версия для печати

+- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum)
+-- Форум: Видео (/forum-4.html)
+--- Форум: Видеотехника и Домашний кинотеатр (/forum-13.html)
+--- Тема: Допоможіть вибрати між такиси системами. (/thread-16037.html)

Страниц: 1 2

Допоможіть вибрати між такиси системами. - FORD - 04-04-2010 11:28

Mordaunt-Short Carnival (Фронт Carnival 6+ тил Carnival 2+ центер Carnival 5 + саббуфер Carnival 7 )
Tannoy Mercury (Фронт Mercury F3 + тил MercuryFC + центер Mercury F1 ) + (саббуфер ще невибрав)

Чи всештаки доплатити 2600 грн і купити JBL E80 + E20+ E20 +Саб E150?
Буду вдячний за любі аргумени нащот осьтаких комплектів!

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - Hitgher - 04-04-2010 11:36

Tannoy Mercury (Фронт Mercury F3 + тил MercuryFC + центер Mercury F1 ) + (саббуфер ще невибрав)

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - sandr - 04-04-2010 16:09

При таком бюджете, на мой взгляд, ХЕКО получше будет указанного выше.
Такой комплект:
HECO Victa 500 http://www.hifiaudio.com.ua/shop/catalog/product_info.php?manufacturers_id=37&products_id=752

HECO Victa 200 http://www.hifiaudio.com.ua/shop/catalog/product_info.php?manufacturers_id=37&products_id=754

HECO Victa Center 100 http://www.hifiaudio.com.ua/shop/catalog/product_info.php?manufacturers_id=37&products_id=755

HECO Victa Sub 25A http://www.hifiaudio.com.ua/shop/catalog/product_info.php?manufacturers_id=37&products_id=756

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - меридиан - 04-04-2010 22:44

(04-04-2010 11:36)Hitgher link писал(а):Tannoy Mercury (Фронт Mercury F3 + тил MercuryFC + центер Mercury F1 ) + (саббуфер ще невибрав)
Happy0144

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - FORD - 04-04-2010 23:39

Тут нетак роль іграє бюджет я те що покищо можу позволити собі тільки ці варіанти оскільки є можливість взяти їх по дуже ниським цінам))
Нащот Tannoy ви праві звучить красиво але там нема рідного саба придеться щось комбінувати. 1 сутєвий мінус таноя неподобається вигляд динаміка + недуже довіряю бумажним дифузорам недай бог дитина пальцьом тицьне і можна викинути колонку.
Вданий момент схиляюсь до мордаунт шорт. Можливо хтось шось чув про них мені звучать приємно але я ненастільки професіонал щоб сказати чи це правильний звук чи ні.
Ящо стиль музики іграє роль то я слухаю рок і мертвий метал, і щеб хотів почути пораду нащот підсилювача, наперед всім вдячний.

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - ci-ti - 05-04-2010 00:03

Посоветую рассмотреть еще комплект KEF Cresta 30+20+10, бюджетно и очень неплохо Happy0144

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - Hitgher - 05-04-2010 06:26

(04-04-2010 23:39)FORD link писал(а):Тут нетак роль іграє бюджет я те що покищо можу позволити собі тільки ці варіанти оскільки є можливість взяти їх по дуже ниським цінам))
Нащот Tannoy ви праві звучить красиво але там нема рідного саба придеться щось комбінувати. 1 сутєвий мінус таноя неподобається вигляд динаміка + недуже довіряю бумажним дифузорам недай бог дитина пальцьом тицьне і можна викинути колонку.
Вданий момент схиляюсь до мордаунт шорт. Можливо хтось шось чув про них мені звучать приємно але я ненастільки професіонал щоб сказати чи це правильний звук чи ні.
Ящо стиль музики іграє роль то я слухаю рок і мертвий метал, і щеб хотів почути пораду нащот підсилювача, наперед всім вдячний.
Сабы у Таной есть и достаточно неплохие, а внешний вид дмнамика - а гриль на что? Надо не детей бояться а кошек. Biggrin Но у Таной звук лучше, нет синтетики как у морд. А рок и Дум или дет ресиверы играть не умеют, если только это не Санфаер, но на него денег у большинства нет. Улыбка

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - FORD - 05-04-2010 09:57

ci-ti
кефи неподобаються взагалі, і тут вибір тільки між цими моделяями оскільки я можу їх достати собі по дуже смішній ціні в 2 рази нищій від ринкової і все нове але тільки ті комплекти що я назвав.
Tannoy + Mission M3 Active SUB получається на 1 тисячу грн біше від коплекта мордаунт карнівал 6+2+5+саб 7.
Вот і думаю чи варто докладити тисячу чи ліпше її докласти до ресівера чи до кабелів оскільки бюджет вмне маленький.
І ще 1 питання Tannoy роблений для Англії але в Китаї, це погано? І як нащот сроку служби якщо хтось такі має.
Я слухав і ті іті на ресівері Denon 1908 таной чутливіший зато коли даєш мочності мордаунт розцвітає теж і при середньому звуці вже іграє негірше, вот і ламаю собі голову + як на мене в мордаунта дифузори углеволокно це вічний дифузор))

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - FORD - 06-04-2010 19:45

Up поможіть з вибором народ ато час іде а я все сушу собі голову.

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - ci-ti - 06-04-2010 22:09

Из этих двух комплектов, я бы взял, Tannoy, но если вам Cresta по звуку не нравится, то похоже, что вкусы у нас не совподают Улыбка
Морды тоже делаются в Китае, а с сабом я бы не спешил, слушал когда-то Mission 3..буквы не помню, так он мне и другу - даже в кино не пошелWink

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - Ginseng - 06-04-2010 22:35

берите Танной,а с субвуфером потом определитесь...
не обязательно,чтоб он той же фирмы был... Biggrin

или вы собрались голосование устраивать?! Shocked

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - viper_cherry - 07-04-2010 12:29

А под какую электронику,размер комнаты?

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - etlik - 07-04-2010 14:56

уменя HECO - очень нравятсяWink

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - FORD - 07-04-2010 20:24

Розмір кімнати 18 квадратів музику люблю рок. Саббуфер Mission m3 active або Mission E3AS!
Саб потрібно купляти зразу оскільки є можливість купити їх по 1799 і 1499 відповідно, даже якщо вони несильно суперові думаю за атку ціну нормально ))

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - sandr - 07-04-2010 21:12

Система - "я тебя слепила из того шо было" Happy0144 Biggrin

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - viper_cherry - 07-04-2010 21:24

Если любите слушать мызыку,зачем вам вообще 5.1 ?

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - FORD - 07-04-2010 21:39

Ну я написав що слухаю рок, а використовуватиметься система 50 на 50 навіть 40 на 60 с уклоном на фільми))

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - viper_cherry - 07-04-2010 22:44

Про рок видел,про фильмы не было написано.Если хотите мощный,динамичный звук обратите внимание на акустику Klipsch.Под рок то что нужно.

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - Джон Сильвер - 08-04-2010 13:11

Paradigm-Monitor Series v5,v6 Happy0144:и для музыки/рок-в особенности/ & кино

Re: Допоможіть вибрати між такиси системами. - viper_cherry - 08-04-2010 13:18

Про парадигмы.Вот слушал вчера монитор 9 v5 ,блин какие они яркие,усь нужно выбирать очень аккуратно.