Hi-Fi Forum
Чи варто купувати CD програвач ? - Версия для печати

+- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum)
+-- Форум: Звук (/forum-3.html)
+--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html)
+---- Форум: Мой путь в аудио (/forum-140.html)
+---- Тема: Чи варто купувати CD програвач ? (/thread-201767.html)

Страниц: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - duda - 16-04-2023 00:31

Ви хотіли нічого не робити та отримати відмінний результат?

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - MrBigg - 16-04-2023 00:32

Та ні , на мене краще купити музику яка дійсно подобається . Ну типу і покласти собі на полицю )

Зараз шукаю магазин де можна електронний альбом придбати . Хочу послухати порівняти з трекером, тідалом, та диском .

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - costa - 16-04-2023 06:59

(16-04-2023 00:28)MrBigg писал(а):  На трекерах куча хлама. Треба качати слухати видаляти та шукати.
Есть на трекере официальные дискографии. Там следят за качеством рипов. И есть длинные обсуждения этих релизов. Если что не так, то размазывают релизеров по стенкам без всяких церемоний. Есть релизы с кобуза, дизера и hdtracks там же.
Как правило, каждого альбома есть несколько вариантов. Каждый выслушивается и выбирается наиболее подходящий по звуку. С сд то же самое. Нужно иногда перелопатить кучу форумов, чтобы выбрать наиболее, по всеобщему мнению, удачный релиз. Но в данном случае происходит все вслепую. Нет у нас практически магазинов, где можно и прослушать диск. В Британии комиссионки видел со стеллажами дисков. Возможно, если б и были таковые, не забросил бы свою коллекцию. А так, изрядно надоели все эти заказы, ожидания. Бывает и пропадает посылка. Короче тот еще гемор. Да и стоимость этого всего... 3 года собирал диски. Стоило это примерно 40-50 тыс. Ей богу, лучше б какой-то компонент купил за эти деньги.

(15-04-2023 22:37)MrBigg писал(а):  Дуже вдячний за думки та поради. Чи можете підказати ЦАП який за ~12к буде грати як гарний CD в тій категорії на БУ ринку ?
Лучше б стример взять с хорошей управлялкой с телефона. Для начинающих можно блюсаунд порекомендовать.

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - ariess1 - 16-04-2023 07:19

(16-04-2023 00:32)MrBigg писал(а):  Зараз шукаю магазин де можна електронний альбом придбати . Хочу послухати порівняти з трекером, тідалом, та диском .
Шо там шукать, заходь на АСТ або Linn і т.п. і купуй

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - MrBigg - 16-04-2023 07:21

Чи можна купити в iTunes та скинути на HDD ?

Буду вдячний за посилання на ці магазини.

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - ЛЮБИТЕЛЬ.. - 16-04-2023 09:04

1. СД диски, даже "фирма", тоже все записаны по разному .И очень многие из них, желают лучшего, по-этому в постоянном поиске. Такая же история, как и из файлами.
2. На музыкальной системе "на подоконнике", всё будет звучать одинаково. - одинаково очень и очень плохо, это такой вот музыкальный центр, и это нужно понимать и осознавать. А лучше познается в сравнении. Не будет прироста качества при включении в систему СД-проигрывателя, т.к. её возможности резко ограниченны другими компонентами. Т.е., как я и говорил выше, нет там потенциала и будущего.
3. Расположение на подоконнике - это вообще, самое ужасное что может быть, т.к. при такой расстановке, вообще невозможно объективно оценить звучание.

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - MrBigg - 16-04-2023 11:23

Ну багато аргументів. Дякую за залученість . Буду вдячний якщо накидаєте цапів для вибору щоб замінити мій AK4493 + Aman.. Ще не слухав куплений альбом в цифрі і не рівняв з СД та стрімінгом( напишу як порівняю ) . Стрімер думаю не потрібен бо малінка дуже гарно порається з цим весь фокус на акустику та ЦАП

(16-04-2023 00:27)duda писал(а):  Посилання можна, але музичні смаки можуть виявитися занадто різні. Назвіть пару альбомів про які йде мова, будь ласка.

[/color]
Вдячний за гарну музику !

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - MrBigg - 16-04-2023 13:00

Купив в Ituns Daft Punk Random Acess ...
32B / 44 kHz 286kbps
та скачав на торенті

Носитель: MS (Memory Stick)
Страна-производитель диска: United Kingdom
Год издания: 2014
Издатель (лейбл): Columbia
24b 88kHz 2083kbps
Різниця в звуці є але не можу сказати що краще ) 1 варіант більш розділений якось поканально але трохи тихіший . Той що з торента гучніш і таке як детальніший звук . От би ще CD послухати ))))
заплутався щось ...

Я так зрозумів з точки зору бітрейду то те що на торенті має бути краще бо плотніша вибірка . АЛе бітність меньше .

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - zick - 16-04-2023 13:18

(16-04-2023 13:00)MrBigg писал(а):  Я так зрозумів з точки зору бітрейду то те що на торенті має бути краще бо плотніша вибірка . АЛе бітність меньше .
Всякие переконвертации вредны, студийный вариант 88.2 kHz 24-bit. Потому оно и звучит лучше, хоть и лежит на бесплатном ресурсе.

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - costa - 16-04-2023 17:46

(16-04-2023 09:04)ЛЮБИТЕЛЬ.. писал(а):  3. Расположение на подоконнике - это вообще, самое ужасное что может быть, т.к. при такой расстановке, вообще невозможно объективно оценить звучание.
Может лучше наушниковую систему строить. Там намного проще и дешевле получить более менее вменяемый звук. И места много не надо. Вполне может на том же подоконнике и расположиться.

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - MrBigg - 16-04-2023 17:57

Колегії) не чипайте моє підвіконня . Все там норм ))) акустика тільки ЗЯ . Ну нема в мене іншого місця . Немає. То мені що в загалі не слухатиWink

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - ЛЮБИТЕЛЬ.. - 16-04-2023 18:22

costa наушники-это не моё, не зашли и не заходят они мне.
MrBigg, да нет, вам не просто слушать, а слушать с ещё и какими претензиями. Вы же хотите из "музыкального" центра на "подоконнике" (как по классу так и по цене так и по расположению), для озвучки - фоновой меломанской музыки, получить аудиофильскую Хай-Фай аудиосистему где еще и пытаетесь сравниввать между собой качество записей, дальше будут сравниваться кабеля... Слушайте то что есть, не тратьте деньги на ненужную чепуху. Хотите коллекционировать СД - покупайте их, собирайте коллекцию, включайте "малинку", берите этот СД в руки который звучит и фетишируйте. Понятно, что деньги ваши. Но, все форумчане, которые дают вам советы, исходят из того, как бы они поступили, рационально потратив средства. Все хотят вам помочь и видеть результат этой помощи. А вы постоянно.... как ёжики с кактусом...

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - artshop - 16-04-2023 18:31

Витрачають гроші на музику зовсім не з міркувань єкономії, чи слушності.
За бажанням!
... зауваження до системи мають бути у темі за систему. У цій гілці, вони недоречні.

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - MrBigg - 16-04-2023 18:31

Любитель , ваші думки взагалі не цікаві. буду вдячний якщо ви мене позбавите своїх коментів . І ще раз я дуже вдячний за поради людей з опитом ! Я з задоволенням спілкуюсь з тими які дуже довго в темі і які діляться опитом . Мені цікаво це . Ващі коменти не мають не цінности не опиту тому просто держіть це в собі , бо мені воно не цікаво та не цінно . Витратье час свій на близьких людей , буде більше толкуWink Дякую за поразуміння .

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - ЛЮБИТЕЛЬ.. - 16-04-2023 18:33

artshop в своих постах я объсняю и обосновываю ответ на вопрос данной ветки - почему не стоит покупать СД проигрватель.

MrBigg кто вы такой, чтоб указаыать что и кому делать? Переписуйтесь в ЛС, а тему закройте. Это не ваш собственный ресурс. Со мной согласны здесь 80% форумчан, которые вам пишут то же самое.

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - artshop - 16-04-2023 18:38

MrBigg.
Не зважайте! Усе по Лесю П.
Кожна тема, то повний літак їжаків!
Biggrin

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - MrBigg - 16-04-2023 18:38

Думку свою про вас я написав ) змінити її не можу вибачте ) прийдеться з цим жити )

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - costa - 16-04-2023 19:23

(16-04-2023 18:22)ЛЮБИТЕЛЬ.. писал(а):  costa наушники-это не моё, не зашли и не заходят они мне.
Да я в общем и не вам советовал, а автору темы, хоть и использовал вашу цитату. Думал, это и так понятно.

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - MrBigg - 16-04-2023 19:33

(16-04-2023 19:23)costa писал(а):  Да я в общем и не вам советовал, а автору темы, хоть и использовал вашу цитату. Думал, это и так понятно.
Я теж не дуже до навушників ) хоча жінка була б рада

RE: Чи варто купувати CD програвач ? - Vov@n - 16-04-2023 21:18

То просто ви ніколи не чули нормальні навушники з плеером. Бюджет 2куе
А ще дуже цікаво, як ви будете купувати фірмові диски по 15-20-30уе, якщо використовуєте кабелі в системі по 20грн. Та ін

Розкажу свою історію,
Коли у мене була 2-га система, не на підвіконні, а поставлена по дліній стінці і між акустикою було 3 метри і від акустики до слухача також 3 метри, на стінках 'коври' стійка і все таке.
B&W 602s3+Roksan Candy L3+Roksan Candy mk3+Arcam cd36 мережеві кабелі Олфлекс 100 та міжблоки VanDenHul The Name.

Чесно скажу,
/між болванкою та ліцензією була різниця, але не така щоб купувати ліцензійні диски, а фірмові диски і ліцензія взагалі звучали однаково.
/Далі система потихеньку ставала краще змінені кабелі, акустика, підсилювач ітд, і я вже відчував різницю між болванкою і ліцензією, і вона вже була дуже помітна. Але між ліцензією і фірмою й надалі різниця була не суттєва. Я багато писав що практично не має різниці, але читав відгуки що різниця є і вона велика.
/ На данний момент, у мене багато ліцензії і є аналоги фірми, так фірма звучить набагато краще.

Висновок, пишу вам, що СД, файлова система, бобіни, вініл якщо система правильно налагоджена, вона буде грати.
І доречі Любитель вам давав ціні поради, краще прислухатись.
Щоб зрозуміти що таке система і як їх будувати, прочитайте, подивіться "Системы Участников"
Я вам натякнув, і показав початковий рівень системи, вам робити висновки. Для мене ця тема більше не актуальна. Всього найкращого.