![]() |
3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +---- Форум: Системы участников (/forum-9.html) +---- Тема: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. (/thread-107627.html) |
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 30-09-2017 17:32 Ок заработало. Спасибо ![]() (30-09-2017 09:14)serpens писал(а): Читаю, и прямо радуюсь: ![]() Писав і думав про серпенса, як же він какашками буде кидатись. ![]() Дочекався, стиль звичний, делікатний та виважений. ![]() Просто Ванга якась, а не Діма. А нічого, якщо скажу що тоді, у варіанті 2015 року, вони мені не підходили по причині "малохольності", бо можуть працюавти тільки дуже високо, а? Не було в мене тоді ще неймовірних Кліпшів. Зараз так, дуже гарно підійшли і працюють ДУЖЕ гарно. І ні Вадімич ні Квадрокот тут ні до чого, як звісно і ти, бо слухаю я і вирішую тільки я, і Фостекси купував давно і зовсім без твоєї участі. Ви просто дуже "нвязчивый мужчина" от і все ![]() Не було б Фостексів, спробував б Фоунтеки, чи АМТ від таєї ж Бейми, вони теж гарно грають у цьому діапазоні і теж дорогі. Так що любий Діма, не переживайте так за мене. не ваші це клопоти, якось сам роберусь що і як грає. Успіхів вам у всіх ваших спавах. ![]() RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - Serpens - 30-09-2017 22:27 (30-09-2017 17:32)oleg2566 писал(а):Поздно отреагировал потому, что не читаю твою ветку. Мне Вадимыч шепнул, что ты опять подключил Фостексы. А вот то, что ты расписался в собственном невежестве дважды, это приятно прочитать ![]() То есть, запихивать динамик, "который может работать только очень высоко", с трех килогерц, и обвинять его в том, что он плохо работает - это класс! Именно об этом я тебе говорил тогда, но ты же сам все слушаешь и решаешь. Не могу отвлекать тебя от этого прекрасного занятия (слушать и решать), тем более, не хочу быть навязчивым ![]() Могу пованговать только, что "невероятный Клипш" через время может оказаться не совсем невероятным. А может, первыми кандидатами в мусорку окажутся китайские басовики. Главное - дорасти до этого. То есть включать как правильно, так и с подходящими компонентами. Хотя, можно и не дорасти. Это уж как получится. Успехов в твоем непростом пути! RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - Вадимыч - 30-09-2017 23:22 (30-09-2017 22:27)serpens писал(а): Поздно отреагировал потому, что не читаю твою ветку. Мне Вадимыч шепнул, что ты опять подключил Фостексы.«Только идиоты не меняют своего мнения" (Конфуций) ![]() Я был первым, против Фостекса. Ну и что? ![]() Переубедился, по факту. И очень здорово! RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 30-09-2017 23:40 Все може бути, навіть те чогого не може бути в принципі. RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - Вадимыч - 03-10-2017 23:25 [attachment=970391] Ага! Перетинка. Так що ... Потрапило. RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 20-10-2017 19:52 Здоровенькі були колеги. ![]() Ось зробив ще один крок в напрямку - потішити свій слух та его. Складав ся він з двух частин, встановленням нового/старого ВЧ драйвера та налаштуванням КдП. Для драйвера зробив підставку з ясеню та дуба, «фірмового» кольору та стилю з урахуванням фази та просторового розміщення. Зробив, звісно, демпфери між основним корпусом та підставкою. Зшилось ідеально, сам не чекав такого результату. ![]() Друга частина мармезонського балету ще цікавіша. Давно, при ремонті КдП будівельники обшили гіпокартоном стару піч і все б нічого, але сторону повернуту до акустики ці негарні люди залишили пустою на глибину більш ніж 15 сантиметрів. ![]() Дійшло до мене тільки зараз, ну десь підгужувало і все – знайшов. ![]() Не довго думаючи вирішив лікувати клин клином – вирівняти акустичний тиск обох сторін, ну… зробити акустичне КЗ. ![]() Вирізав в плиті чотири отвори діаметром 90 мм, придбав чотири декоративні решітки, «задув» іх в колір золота в стиль кімнати та прикрутив. Тепер ця стінка не тільки не гудить, а і являє собою мідбасову ловушку, а бас тепер чистий і артикульований, мідбасу – завжди хватало. ![]() Отаке…. декілька світлин: RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - S.SANCES - 20-10-2017 20:11 да ну? прям ловушки ? ничего себе )))))) RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 20-10-2017 20:16 Ну... так ![]() RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - baheba - 20-10-2017 20:17 Сама нижня сiточка повинна бути з"емною,щоб рука з кляшкою пролiзла. RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 20-10-2017 20:21 ![]() ![]() RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 28-10-2017 14:48 Доброго дня колеги. Несподівано виявив в своїй системі ще один ефект – виріб Вадімича «П’ятий елемент» все таки працює і при чому, дуже гарно це чути зараз, після виготовлення мід- ловушки. Для підстройки басу та всієї АС, спробував обертати підставки навколо центру мас. Дуже цікаво – є змога відрегулювати в межах від «бархатного та великого» басу, до «швидкого та зібраного». Сам здивувався коли почув. Зараз підлаштовую оптимум, подобається і те і інше, шукаю щось між крайніми положеннями. Все ж було підготовлено за для можливості одержання саме керованого , швидкого та глибокого басу… і підсилювач, і великий динамік, і жорстка конструкція АС з металевим отбяжувачем і тримірний каркас з допоміжною балкою. Виявилось що це ще не все… Декілька фото. Дякую за увагу RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - Вадимыч - 28-10-2017 22:14 Олеже, як раз три роки минуло. ![]() Вартує переглянути. https://hi-fi-forum.net/forum/thread-126506.html RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - quadrokot - 28-10-2017 22:28 (28-10-2017 22:14)Вадимыч писал(а): Олеже, як раз три роки минуло.Хто на варті? ![]() RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - Вадимыч - 28-10-2017 22:33 (28-10-2017 22:28)quadrokot писал(а): Хто на варті?Вартових ще не було, можеш бути Першим Вартовим, воно того варте. ![]() RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 29-10-2017 17:40 (28-10-2017 22:14)Вадимыч писал(а): Олеже, як раз три роки минуло.Краще Сергію через три роки ніж ніколи ![]() Все одно не розумію як це працює, але працює точно ![]() Дуже забагато методів налаштування стало. RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - Boostaddict - 30-10-2017 00:56 Попробуй под ЦАПом -оч хорошо себя показывают. RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 30-10-2017 12:42 (30-10-2017 00:56)Boostaddict писал(а): Попробуй под ЦАПом -оч хорошо себя показывают.Вірю Максим, але ж куди подіти корпус з черешні ![]() RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 12-11-2017 22:29 Вітаю колег форумчан. ![]() Коли все зведено, розмішено і основні косяки подолано, починають вилазити косячки маленькі ![]() Куди ж без них. На останній прослушці разом с Вадімичем (про це нижче) Сергій поскаржився на невеличку «крикливість» АС, зовсім невеличку, при чому не завжди, а на окремих записах.(теж нижче), ну що ж, я з ним повністю згоден. Ну те що я трішечки перекрутив ВЧ після відвідин Максима я промовчу, бо подальше зменшення їх рівня нічого не дало. Підозра впала на деку на яку встановлений багатостраждальний Fostex FT7RP, бо як показали подальші вимірювання АЧХ та фази і слухові відчуття, дека працювала як різновид рупору, тобто подовжувала роботу «пісчавки» в зоні СЧ рупору. ![]() Зняв деку, спад СЧ області поліпшився, крикливість щезла, трохи поліпшився об`єм, але впала звукова контрастність. Останнє зовсім не сподобалось… треба було щось придумати. Перше що прийшло в голову зменшити відбиття від деки в певній полосі частот. Далі все просто - прикинув довжину хвилі на частотах які мене цікавлять, знайшов що попало під руку, що погіршує звуковідбиття (вспінений поліетилен, див фото), приклеїв – послухав. Ось вам і теорія з практикою, «крикливість» пройшла, контраст залишився. Правда, тепер треба шукати матеріал, щось красиве та з тими ж ознаками в звуці. Тепер про основну тему прослушки – Вадімич приніс новий мережевий кабель лінійки "Gold Grand", але той що для проекту "REALIZM" https://hi-fi-forum.net/forum/thread-175783-page-59.html та трійко міжблочних лінійки «G.S», з різними роз`ємами. В порівнянні з попередніми моделями міжблоків Вадімича, «G.S» має більшу розподільчу здатність при тому ж рівному тембральному балансі. А ось коли підключили новий мережевий REALIZM до Neutrino 8X …. сказати що стало краще язик не повертається. В мне на підсилювачі були встановлені різні мережеві кабелі і Сергієві і інших вітчизняних виробників, але такого я ще не чув ніколи… Мабуть вперше скажу, Вадімич молодець, Майстер який створив непересічний виріб високого рівня і в якого є велике майбутнє. ![]() ![]() Мабуть і проект REALIZM просто повинен мати успіх, як що для нього створено такий кабелюка. Раніше як – отакий відтінок, ось такий акцент, чисто/брутально, а тут – згусток чистої енергії, шалена динаміка, прозорість і в повітрі висить очікування чогось невідомого, і цікаво, що ж буде далі. Звісно можна ще довго мучити «клаву», але не стану – краще один раз почути… Тепер вже маю міжблоки «G.S» та очікую REALIZM, може дочекаюсь колись. ![]() Стосовно тестового матеріалу – використовувались записи Jacques LOUSSIER різних років, Musica Nua теж різних років та результат пошуку всіх концертів останніх у вигляді чудового збірника італійського джазу Capo Verde Terra D'Amore In Jazz Vol.5 та ще багато чого іншого. З повагою. ![]() RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - Вадимыч - 13-11-2017 09:59 (12-11-2017 22:29)oleg2566 писал(а): Тепер про основну тему прослушки – Вадімич приніс новий мережевий кабель лінійки "Gold Grand", але той що для проекту "REALIZM" ...Олег, дякую за відгук по кабелю. Ось більш коректне посилання. https://hi-fi-forum.net/forum/thread-175783-post-3750847.html#pid3750847 RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - artshop - 13-11-2017 18:59 Друже Олеже... Как по мне, Вы "слегка" по кругу ходите. У Вас в системе нет отправной точки. Это стойка + источник. Которым можно доверять. Посему тратите немерянно усилий на правку кривизны кривизной. Особо актуально это с учетом Вашего помещения\пола. Я бы мог подсобить..., жаль что Вадимыч нарушил тонкую материю общения.... С ув. |