Hi-Fi Forum
Аудиофильский взгляд на политику - Версия для печати

+- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum)
+-- Форум: Разное (/forum-5.html)
+--- Форум: Курилка (/forum-36.html)
+--- Тема: Аудиофильский взгляд на политику (/thread-1883.html)

Страниц: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74

Re: Аудиофильский взгляд на политику - IZ SELA - 04-03-2009 23:37

(04-03-2009 22:44)yur link писал(а):Вот если за ним,как за Жириновским в России,есть ТА рука,то - да,ему \"победят\" или натянут необходимый процент.
То нахріна нам такий "побєдітєль"! Biggrin
Пока не вже 2 рази не "побідив" є надія шо, дасть бог у нього ТОЙ руки нема.
(04-03-2009 22:44)yur link писал(а):А если он с \"идеями\" своими и риторикой...ой,не уверен,что он и барьер для ВР преодолеет.
Там, (в Тернопільській, Львівській, Івано-Франківській) він на останніх набрав 3-4%, тобто бар`єр ВР пройшов.

Re: Аудиофильский взгляд на политику - stas695 - 04-03-2009 23:38

dateline= писал(а):Просто у кожної своя театральна роль. Одні експлуатують електорат проросійський, інші, вдягаючись у вишиванки і коралі, косять під патріотів...
это конечно верно,но что-то холёное лицо Тягнебока не сильно мене нравиться(чуйка у меня на казачков засланных),был один патриот-да подставили ему КАМАЗа ночью на дороге,хоть я и не фанат его был-но уважать было за что....

Re: Аудиофильский взгляд на политику - IZ SELA - 04-03-2009 23:48

(04-03-2009 23:11)Ziggy N. link писал(а):[quote author=yur link=topic=2496.msg168561#msg168561 date=1236195893]
Вот если за ним,как за Жириновским в России,есть ТА рука
Вы видели его новую Таёту? И где Вы думаете он ее взял? Wink
Просто ТОЙ руке нужно его существование и активность, риторика и скандалы, а не победы на выборах Nowink
[/quote]
Дак він же депутатську зарплату получав колись! Чи це він недавно зовсім новесенького пересів?
Хоча всі націоналісти повинні їзлить виключно на ЛуАЗаз"Волинках"! О! Biggrin
От і у мене впевненості абсолютної нема.
Але ж які альтернативи? які альтернативи? :`( :`(

Re: Аудиофильский взгляд на политику - stas695 - 04-03-2009 23:54

ну так может в канаде порыться Улыбка?а вдруг ещё жив потомок какого нибудь гетьмана?

Re: Аудиофильский взгляд на политику - IZ SELA - 05-03-2009 00:04

(04-03-2009 23:18)stas695 link писал(а):[quote author=IZ SELA link=topic=2496.msg168548#msg168548 date=1236195115]
скорее приближение не сильной руки,а сильной косы Улыбка,как вам- охота жить при матриархате? Shocked
[/quote]
100-пудово!
Я як справжній нащадок трипільців шаную матріархат! Biggrin У сім`ї в повній мірі ощущаю всі його прелєсті! Biggrin
У матріархат у державі? Була до не давно у мене така "красива мрія"!... Якби ж то була жінка, а то ж "жинка"...
Опомнився.
(04-03-2009 23:38)stas695 link писал(а):
Цитата:Просто у кожної своя театральна роль. Одні експлуатують електорат проросійський, інші, вдягаючись у вишиванки і коралі, косять під патріотів...
это конечно верно,но что-то холёное лицо Тягнебока не сильно мене нравиться(чуйка у меня на казачков засланных),был один патриот-да подставили ему КАМАЗа ночью на дороге,хоть я и не фанат его был-но уважать было за что....
да й мені шото не сильно...
От якби Олег Скрипка чи Сашко Положинський - у мене б сумнівів не було! Biggrin
Але я рішився Biggrin, бо треба наказать діючих покидьків. Шанси хоть трохи їх подвинуть (враховуючи попередні вибори) у Свободи є. Ну звичайно, якщо нам тепер "рука кремля" дозволить погратися у демократію.

Re: Аудиофильский взгляд на политику - stas695 - 05-03-2009 00:12

рука скорее тут на Украие Biggrin,и не одна(была бы одна-как при кучме-не дрались бы за миску с борщём) Улыбка,кремлю до нас меньше дела,чем мы об этом думаем.

Re: Аудиофильский взгляд на политику - IZ SELA - 05-03-2009 00:17

(04-03-2009 23:54)stas695 link писал(а):ну так может в канаде порыться Улыбка?а вдруг ещё жив потомок какого нибудь гетьмана?
То якого дідька він там до сих пір сидить?
Ну їх ці канади,
америки (Ющнеко Shocked),
росії (ПРУБЮТ)
сссри (КПУ)
"близький схід" (Яценюк-фронт змін)
не знаю хто там ще з відки нам напарюється, та й яка різниця...
Давайте пробувать самі шото рішать для себе, пока не пізно.
От ми тут з усієї Украни без проблем з задоволенням спілкуємся. Всі класні! Покидьків практично не трапляється! Якого біса у владі все до навпаки?

Re: Аудиофильский взгляд на политику - veterok - 05-03-2009 00:21

(05-03-2009 00:17)IZ SELA link писал(а):... Якого біса у владі все до навпаки?
Дерьмо, как правило, плавает сверху.

Re: Аудиофильский взгляд на политику - stas695 - 05-03-2009 00:26

если бы мы с вами делили тут миллиарды баксов-тоже поругались бы наверноеWink

Re: Аудиофильский взгляд на политику - IZ SELA - 05-03-2009 00:32

[quote author=stas695 link=topic=2496.msg168617#msg168617 date=1236201155]
рука скорее тут на Украие Biggrin,и не одна(была бы одна-как при кучме-не дрались бы за миску с борщём) Улыбка,кремлю до нас меньше дела,чем мы об этом думаем.
[/quote
Не судіть по собі! Це Вам (чи нам) нема ні до кого діла, бо менталітет дещо інший. Нам всеодно (по собі сужу) шо там у них. А їм, як свідчить вся історія, треба обов`язково "пазаботітся о нєщасном младшем братє".
Але я абсолютно з Вами згоден, що наші проблеми тут в Україні. Мене, між іншим, і в деяких "Свободівцях" коробить надмірна увага до "москалів". Треба не зважать і своє робить, як роблять ті ж росіяни.

Re: Аудиофильский взгляд на политику - stas695 - 05-03-2009 00:36

вот- вот проще всего найти врага и сделать на этом пиар.

Re: Аудиофильский взгляд на политику - Ziggy N. - 05-03-2009 00:39

Панове, не забувайте, що цієї весни на арену вилізе щонайменше три нефігові партії, які, вірогідно, зіграють вирішальну роль під кінець року. Коли вся ця движуха сягне апоґею. Загалом, вичікують стрибку на арену не менш як півсотні, просто за тими трьома стоїть чималий капітал і серьйозні пацани. І кризовий перерозподіл бабла зараз якраз працює на них.
Так що я б не став ані ставити на нинішніх, як і думати, кому з цих лузерів віддатися цього разу, ані сподіватися на якесь диво тіпа завозного бовванчика у вишиванці. Це все маячня. В Україні, слава Богу, політика за Дарвіном, просто у джунґлях всім тісно... от і потерпаємо. Пройде первісний відбір - то вже і політичний клімат наблизиться до європейських широт.

Re: Аудиофильский взгляд на политику - IZ SELA - 05-03-2009 00:42

(05-03-2009 00:21)veterok link писал(а):[quote author=IZ SELA link=topic=2496.msg168620#msg168620 date=1236201429]

... Якого біса у владі все до навпаки?
Дерьмо, как правило, плавает сверху.
[/quote]
Кажу ж. Давайте це лайно частіше (промивать) мінять, щоб вони хоч трохи з нами рахувалися, чисто із боязні шо завтра їх на перевиборах можуть залишити тільки 23% (як Греції - ото переобрали, так переобрали!) А так ми вже по три рази підтримали тих, хто нас як мінімум тричі нає...

Re: Аудиофильский взгляд на политику - yur - 05-03-2009 00:48

Всё,выезжаю из темы.Скрипка,Положинский(знаю лично и давно обоих)...Мальчик "изсела",я из областной Рады Руха вышел по идейным соображениям еще когда Тягнибок в пеленки сцал.Это так,к слову.Пройдет эта детская сыпь и у Вас,даст Б-г,но уже без моего участия.Единственное,что могу посоветовать от г-на Ульянова поучиться - так это "Учиться,учиться и еще раз учиться!"
Зрекался ведь,не влазить в дискуссии,связанные с политикой...Каюсь,не выдержал.И поделом мне.Увы!

Re: Аудиофильский взгляд на политику - spk - 05-03-2009 01:01

(05-03-2009 00:39)Ziggy N. link писал(а):Панове, не забувайте, що цієї весни на арену вилізе щонайменше три нефігові партії, які, вірогідно, зіграють вирішальну роль під кінець року. Коли вся ця движуха сягне апоґею. Загалом, вичікують стрибку на арену не менш як півсотні, просто за тими трьома стоїть чималий капітал і серьйозні пацани. І кризовий перерозподіл бабла зараз якраз працює на них.
Так що я б не став ані ставити на нинішніх, як і думати, кому з цих лузерів віддатися цього разу, ані сподіватися на якесь диво тіпа завозного бовванчика у вишиванці. Це все маячня. В Україні, слава Богу, політика за Дарвіном, просто у джунґлях всім тісно... от і потерпаємо. Пройде первісний відбір - то вже і політичний клімат наблизиться до європейських широт.
Напевно Ви обязнані та поінформовані краще за нас. Які це три нові партії серьозних пацанів? І чому вони мають зненацька вискочити саме навесні як Пилип з конопель? Честно кажучи, натяк на нову раптово зібрану серьозно-пацанську партію в Україні у мене викликає саме саркастичну посмішку.

Re: Аудиофильский взгляд на политику - IZ SELA - 05-03-2009 01:05

(05-03-2009 00:48)yur link писал(а):Всё,выезжаю из темы.Скрипка,Положинский(знаю лично и давно обоих)...Мальчик \"изсела\"
дядя Юра, так я же не проста мальчик, я ж еще і рааамантик
(05-03-2009 00:48)yur link писал(а):Мальчик \"изсела\",я из областной Рады Руха вышел по идейным соображениям еще когда Тягнибок в пеленки сцал.
Значить Тягнибок маладой політик - це дає хоть якусь примарну надію...
(05-03-2009 00:48)yur link писал(а):Пройдет эта детская сыпь и у Вас,даст Б-г,но уже без моего участия.Единственное,что могу посоветовать от г-на Ульянова поучиться - так это \"Учиться,учиться и еще раз учиться!\"
Та пізно вже мені, невігласу...

Re: Аудиофильский взгляд на политику - yur - 05-03-2009 01:17

Ну,дай Б-г!Я Вас уважал всегда на форуме за взвешенность высказываний.Не изменилось мое мнение и сейчас.Это так,в порядке дискуссии.Получится у Вас и Вашего кумира на благо всем нам - честь и хвала!Пусть будет как будет.
ПС.Единственное,что напрягает - новояз,в любых проявлениях.Ну не могу этого нормально воспринимать,ни в русском,ни в украинском.Уж извините...Стар,наверное.

Re: Аудиофильский взгляд на политику - IZ SELA - 05-03-2009 02:19

(05-03-2009 01:17)yur link писал(а):Ну,дай Б-г!Я Вас уважал всегда на форуме за взвешенность высказываний.Не изменилось мое мнение и сейчас.Это так,в порядке дискуссии.
Приємно чути (читати). Дякую Rolleyes
(05-03-2009 01:17)yur link писал(а):Получится у Вас и Вашего кумира на благо всем нам - честь и хвала!Пусть будет как будет.
Якщо під кумиром мається на увазі Тягнибок, то він ще не заслужив такої честі з мого боку. А то б, я вже давно членствував в його партії. Biggrin Кумирствують однозначно Скрипка з Положинським! Biggrin
(05-03-2009 01:17)yur link писал(а):ПС.Единственное,что напрягает - новояз,в любых проявлениях.Ну не могу этого нормально воспринимать,ни в русском,ни в украинском.Уж извините...Стар,наверное.
Якщо те що ви називаєте новоязом можна прирівняти до суржика, то це моя улюблена мова, бо вона для мене найприродніша. А в останньому номері (лютий-березень) газети, вибачте Biggrin, "Свобода" Biggrin стаття: "Бабище-суржище проганятимуть із дитсадочків". Може воно й правильно, за чистоту мови... Але не завжди Українською літературною, або ж "нормальна, по Русски" можна влучно передати весь спектр відттінків емоцій. Так що, може цей новояз просто збагачує мови...
Суржик - (суміш жита і пшениці) красиве слово! Кажуть в німеччині люди з різних земель часто не розуміють одне одного, бо у них діалекти. Ми ж, на Україні, прекрасно розуміємося і у нас - "пастидний суржик" - комплекс навіяний радянським минулим. Бо хіба не природньо, те до якого кордону ближче живуть люди, з мовою того сусіда більше перегукується їхня мова?..
Та хай йому... Слава богу живемо у вільному суспільстві, де хто як хоче так і говорить, яку хоче таку музику й слухає...

Re: Аудиофильский взгляд на политику - Glib - 05-03-2009 06:06

Вова, я не хочу тикати пальцями і називати особистості, але не є таємницею, що у передвиборчих кампаніях є дуже багато різних технологій. При багатопартійній системі дуже дієвою є гра на полі суперника, причому гра чужими руками. Припустимо, грає Динамо зі Спартаком. І тут тренер Динамо починає випускати на поле додаткових гравців, причому у червоних майках. Більше 10 гравців у червоних майках на полі бути не може, отже деяким справжнім "спартаківцям" місця на полі не буде.
Так би йому я судилося, бо хто ж "Спартак" любить. Але тренер "Спартака" у відповідь випускає гравців у синіх майках, і вже немає місця на полі для всіх динамівців...

Re: Аудиофильский взгляд на политику - Glib - 05-03-2009 06:14

(05-03-2009 01:01)spk link писал(а):Напевно Ви обязнані та поінформовані краще за нас. Які це три нові партії серьозних пацанів? І чому вони мають зненацька вискочити саме навесні як Пилип з конопель? Честно кажучи, натяк на нову раптово зібрану серьозно-пацанську партію в Україні у мене викликає саме саркастичну посмішку.
Як правило розділяю бачення Зігфріда, та зараз цілком згоден із Сергієм. Технічно неможливо запустити цілком нову партію у Парламент, якщо вона буде складатись з нових обличь. Зрозуміло, що і ЮВ, і Янукович пройдуть за будь яких умов і при любій назві партії. А от нікого нового ми не побачимо, потрібно орієнтовно 3 роки активної діяльності і висвітлення, щоб стати силою, яка спроможна подолати прохідний барьєр.
Крім того, зараз ситуація дуже невизначена, бо суспільство вже надто агресивно і неадекватно сприймає політику. Відверто, сьогодні склалась ситуація, коли політична система країни настільки розбалансована, що гілки влади не спроможні виконувати свої функції у повний мірі.
За таких умов я, чесно, не бачу можливості появи політичної сили. Мовою економіки - ринок у повній стагнації. Через років 3-5 почнуть з`являтись нові фейси, а доти маємо шо маємо.