![]() |
Акустика USHER - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Акустика USHER (/thread-2400.html) |
Re: Акустика USHER - Vitos - 14-01-2008 15:06 О, спасибо большое! А я почему-то не нашел, когда смотрел. Re: Акустика USHER - Huboy - 14-01-2008 17:48 (14-01-2008 13:58)Vitos link писал(а):Я в умке купил Цисик. Ещё и скидку 20-ти процентную получил непонятно за что.Цитата:Філіпс і Ашер, ну і Берендсен між ними, дуже мені по душі щодо хорової музики. Квітка Цісик, до речі теж на ура!О! У тебя есть Цисик на СД? А я же тут спрашивал недавно у всех, никто ни сном ни духом о ней. Делись! ![]() Re: Акустика USHER - IZ SELA - 14-01-2008 20:30 (14-01-2008 13:58)Vitos link писал(а):О! У тебя есть Цисик на СД? А я же тут спрашивал недавно у всех, никто ни сном ни духом о ней. Делись!Ну, тут координат тобі накидали, тай я на головпоштамт указав, у більш тематично відповідній гілляці. Але якщо "не дістанеш" - "презентую" з задоволенням! ![]() (Копіювати на болванки рука не підіймаєть, досить того, що я з своїми збірками "піратствую". ![]() (14-01-2008 13:58)Vitos link писал(а):[ Тебе, наверное, лучше подошло бы что-то вроде старой Микромеги Стейдж. Она универсальнее - с драйвовой музыкой сравлялась, прозрачнее звучала, музыкально.Так ти ж свою не продаєш! ![]() Якщо надумаш, знай - я перший на черзі! ![]() Взагаліто я із-за мікромеги навіть Московії родичів знайшов, і родичів друзів... Але не зрослось... "Псіханув" і купив Берендсена. А нові Мікромеги (СD, CD-SE, CD132SE), якогось дідька, навіть не послухав... Мо хто шо про них тут знає?? От коллєга Mr. Андрей, наприклад. ![]() ![]() Re: Акустика USHER - Михайло - 14-01-2008 21:24 (14-01-2008 03:04)IZ SELA link писал(а):[quote author=Михайло link=topic=3097.msg80583#msg80583 date=1200229384]Ой, пане Михайле!.. Це ж цьому кінця-краю не буде... А що? Вони ще кращі?.. ![]() ![]() [/quote] да. более аналоговые и натуральные различие в звучании аппаратов одной модели - степень "прогретости" после многолетнего простоя в первую очередь. Re: Акустика USHER - Huboy - 14-01-2008 23:05 Разница в степени прогрева есть однозначно. А может быть разные цапы? Я имею в виду керамику и пластмассу. Re: Акустика USHER - Михайло - 15-01-2008 09:41 (14-01-2008 23:05)Huboy link писал(а):Разница в степени прогрева есть однозначно. А может быть разные цапы? Я имею в виду керамику и пластмассу.керамика и пластмасса только у ТДА1540 в принципе, ранние ТДА1541 не отбирались и не маркировались "коронами", это стали делать позже. отсюда могут быть некоторые различия ме5жду отдельными цапами, но они в первую очередь в линейности, а не в тембральной окраске. Re: Акустика USHER - IZ SELA - 25-01-2008 01:28 ...Ой притонула гілляка, і вже не на висоті як бувало... Ага!.. Дак я ж опять за своє. За свої V-601 хочу ще добавить... Може кому інтєрєсно... "-Не для "метала", і не для мене... -Слухать можна, але не все... -Як тільки музика щільнішає так і... -Гітари не "рвуть". Якісь стримані... -Ти знаєш, колоночки не без достоінств... -З баском! Як для полочників!.. -І не сказав би, що сильно "кашоваті"... -Трохи послухаєш і швидко звикаєш до характеру їх звучання... -А загальне сумарне враження краще ніж від Фокал Елєктра 905..." Це вчора в мене в гостях побував "дружбан-металюга", що божнює "страшний метал"! Щоб нічого часом тут "не прибрехать", я ото буквально законспектував його скупі коментарі. Коли пару раз щось пробував спитать, у відповідь діставав швидке: "Тихо! - я слухаю!" Ніяких своїх вражень перед прослуховуванням йому не говорив. Спочатку слухали його улюблених "чортів", а потім поступово перейшли на українських рокерів, а з ними і на меншу гучність... Бували у нього вдома мої бувші Фокал Елєктра 905, дак ото він Ашери з ними і порівняв. (Бували і МоніторАудіо В2 - ті взагалі для нього в`ялі.) Від себе зазначу, що про "метал" на V-601 на середній і трохи вище (на скільки це можливо в квартирі, де за стінами сусіди) моя думка на 90% співпадає з його коментарами. Як тільки "скорострільність" музики зменшувалась, так воно і дуже навіть нічогенько ставало. От як слухать Теріон (симфометал), дак "симфо" (плюс голоси солістів, і хору) звучить прекрасно, а сам "метал" не без запитань. Аналогічна картина і із "етно-металом". Все це пишу не для того аби наїхати "хеві-металом" на V-601, бо взагаліто, я не знаю як на пристойному рівні можна зіграти це "полочніком за 600у.о.", та ще й при обмеженій, як для цього жанру, гучності. Таке треба слухати в приватному будинку, (без сусідів) на басовитих напольниках, і не тільки вухами, а й грудною клітиною. (А взагалі то, найдрайвовішим для мене був рок на великій гучності в моїх ржавих жигулях, на Alpine з DLSами. Гитари були геть відв`язаними, і носились, перед лобовим склом, як дикі собаки, що з цепів позривались! Трохи слабіше, але всеодно круто, в навушниках бувало.) Але, є тут ще одна така парадоксальна особливість. Чим тихіше слухаю на Ашерах "швидкострільний метал", тим сильніше від нього мене "пре"! Буває геть "пошепки" ставлю і не можу вимкнути до 2-гої, 3-тьої ночі. І зараз он шпарить тихенько - "огонь!". Може чим менша гучність, тим менше "підспівують" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!.. ...На те, що Ве-718, якось по іншому "покорить" метал - не сподіваюсь. Зате є якесь передчуття, що це акустика саме для "дому і сім`ї"! Подивимось... ...На прикінці наступного тижня обіцяли в місцевій лавці "діфіціт викинуть". Сподіваюсь з "новим привозом", "ашерашених" вражень тут побільшає! ![]() Re: Акустика USHER - Vitos - 25-01-2008 10:27 dateline= писал(а):...На прикінці наступного тижня обіцяли в місцевій лавці \"діфіціт викинуть\". Сподіваюсь з \"новим привозом\", \"ашерашених\" вражень тут побільшає!Разве? Я вчера звонил хлопцам (тоже жду ВЕ 71 ![]() dateline= писал(а):Може чим менша гучність, тим менше \"підспівують\" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!..Елки-палки. У тебя совсем голая комната? Сделай что-то с помещением, иначе новые колонки утонут в его проблемах. Тканевой декор, пробковый, полки, цветы, да что угодно для борьбы с лишней реверберацией. Re: Акустика USHER - Mr. Андрей - 25-01-2008 10:29 я так понимаю, поставку Ашеров постигла та же учесть, что и всего остального?.. Re: Акустика USHER - Vitos - 25-01-2008 10:47 Я не особо в курсе, но насколько я знаю эту контору, она всегда привозила что-то позже, чем обещала. Re: Акустика USHER - Макс - 25-01-2008 11:41 даешь 100 постов ![]() ![]() Re: Акустика USHER - Санёк - 25-01-2008 13:34 (25-01-2008 01:28)IZ SELA link писал(а):Може чим менша гучність, тим менше \"підспівують\" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!..У меня аналогичная проблема была. Обставите комнату, запоют шо не узнаете (в хорошем смысле). Кстати, интересно излагаете, одно удовольствие читать ваши посты ![]() Re: Акустика USHER - Санёк - 25-01-2008 13:34 (25-01-2008 11:41)Макс Штирлиц link писал(а):даешь 100 постовПочему же 100? 1000 Re: Акустика USHER - Vitos - 25-01-2008 14:37 dateline= писал(а):Кстати, интересно излагаете, одно удовольствие читать ваши постыПодписываюсь! Re: Акустика USHER - IZ SELA - 25-01-2008 19:40 (25-01-2008 10:27)Vitos link писал(а):"Мучителі!"Цитата:...На прикінці наступного тижня обіцяли в місцевій лавці \"діфіціт викинуть\". Сподіваюсь з \"новим привозом\", \"ашерашених\" вражень тут побільшає!Разве? Я вчера звонил хлопцам (тоже жду ВЕ 71 ![]() ![]() "Слава Аудіобогам", що V-601 "нашептали"! ![]() Re: Акустика USHER - IZ SELA - 25-01-2008 20:05 (25-01-2008 10:27)Vitos link писал(а):Може чим менша гучність, тим менше \"підспівують\" ламінат і голі гіпсокартонні стіни в дзвінкій кімнаті?.. Мабуть першочерговий компонент довершеної системи це - приміщення!..Елки-палки. У тебя совсем голая комната? Сделай что-то с помещением, иначе новые колонки утонут в его проблемах. Тканевой декор, пробковый, полки, цветы, да что угодно для борьбы с лишней реверберацией. [/quote] (25-01-2008 13:34)Санёк link писал(а):У меня аналогичная проблема была.Дякую за корисні практичні поради! Я ще на попередній акустиці відчув відчутну різницю, коли переніс їх в контору, а ваші авторитетні думки зміцнили мої оптимістичні підозри! ![]() Але практично на даний час це здійснити, мабуть, не можливо. Довгих десять років я повільно і впевнено рухався в зворотному напрямку, тобто вивозили з жінкою на село все те, що за десять років перед цим, натягала туди моя "мама-Плюшкіністка"! ![]() ![]() Чи може отой "Тканевой декор, пробковый", але так щоб без зайвих предметів, вирішить проблему? Чи мо який пінопласт під шпалери? А на ламінат перед колонками, ліжника з овечої шерсті кидатиму... Re: Акустика USHER - Huboy - 25-01-2008 20:13 (25-01-2008 20:05)IZ SELA link писал(а):А на ламінат перед колонками, ліжника з овечої шерсті кидатиму...Это правильно. Плотные шторы, картины на стену- Шишкина или Сурикова, в углах стопки книг и пластинок и т.д. На счёт Шишкина я погорячился, конечно, можно что-то посовременнее. ![]() Re: Акустика USHER - Huboy - 25-01-2008 20:14 кстати, давно и безуспешно ищу портрет Гагарина. Может кто знает где взять? Или плакат, главное что бы в хорошем состоянии. Re: Акустика USHER - IZ SELA - 25-01-2008 20:44 (25-01-2008 14:37)Vitos link писал(а):Ах раз так!Цитата:Кстати, интересно излагаете, одно удовольствие читать ваши постыПодписываюсь! ![]() ![]() ![]() Я, ще задовго до тутешньої рєєстрації, зачитувався вашими "короткометражними влучними приколами" та "фундаментальними творами"! ![]() ![]() Ну, дякую, що ви до "моїх романтичних емоцій" по-людцьки, а то "Діди вінтажні" мене "класиком" обізвали, як я "Епоху Vitosа" "напророчив"! Так "нестерпно обідно" було... ![]() Re: Акустика USHER - IZ SELA - 25-01-2008 20:47 (25-01-2008 20:14)Huboy link писал(а):кстати, давно и безуспешно ищу портрет Гагарина. Может кто знает где взять? Или плакат, главное что бы в хорошем состоянии.Нажаль, можу тільки збірку презентовать, де перша пісня "Юра" (ВВ), друга "Гагарін" (Моторролла). ![]() |