![]() |
Выбор усилителя. Люксмен или Харман - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Выбор усилителя. Люксмен или Харман (/thread-44481.html) |
RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман - gun jack - 26-12-2011 17:54 Якшо чесно . Бо я чесний ![]() Ні ви не подумайте . Я вас ні в якому разі не упрікаю . Ви купили те шо порахували за потрібне . Інший нюанс ''купляв в сліпу'' . Нашо ж тоді було тут гілку створювати ? Якшо можна було зразу купити Люксман і по ділах . Але в любому випадку я вас вітаю з покупкою . Якшо це ваш перший апарат такого рівня то це досвід ( хороший чи поганий не має значення це всерівно досвід ) . З першого разу ше ніхто не купив систему з якою прожив до кінця життя . RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман - quadrokot - 26-12-2011 18:27 gun jack,все дуже добре написав,але коллега з Тули ![]() Тепер перекладає мабуть ![]() RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман - zero07 - 26-12-2011 18:45 (26-12-2011 18:27)quadrokot писал(а): gun jack,все дуже добре написав,але коллега з ТулиГугель переложит https://hi-fi-forum.net/images/Smileys/happy0144.gif RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман - _D_V_S_ - 26-12-2011 20:23 (26-12-2011 17:54)gun jack писал(а): Якшо чесно . Бо я чеснийСпасибо :-) Купил, потому что испугался проморгать так-же, как и Харман... Но - не жалею (даже если Денон этот и "не так хорош") - всё равно система под фильмы будет нужна, потому и продавать ресивер не буду, а возьму чуть попозже уже нормальный усилитель для музыки. Сегодня вот относил НЧ динамики с Амфитона 50АС-022 мастеру на реставрацию (подвесы менять). Дня через 3 обещал сделать - и тогда услышу, как звучит этот Денон на акустике :-) Через наушники звучит неплохо, мне нравится. Я понимаю, что усилители для наушников и для акустики в нём разные, ну услышу скоро сам. )) (26-12-2011 18:27)quadrokot писал(а): gun jack,все дуже добре написав,але коллега з Тули:-) Я служил срочную службу в (тогда говорили "на") Украине :-) Так что - в гугле-переводчиках не особо нуждаюсь))) Вот изъясниться "на мове" - трудновато мне, а понять - понимаю всё ![]() RE: Выбор усилителя. Люксмен или Харман - gun jack - 27-12-2011 14:33 Супер . Ше одна порада . Юзайте той денон покишо . Слідуюче шо будете купляти це Акустика . Бо з цими амфітонами ви далеко не заїдете . Готуйтесь потартити на акустику від 400-600 уе . Для початку . А мені наоборот я і говорю і розумію російською але писати не можу . Тому звіняйте якшо розумієте то гуд якшо ні то гугл транслейт . Або не зрозумілі слова питайтесь я перекладу =))))) А підсилювач купите в останню чергу . Для амфітонів і денон цей буде зажирно =)))) |