![]() |
Складові якісного мережевого стріму - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Складові якісного мережевого стріму (/thread-200705.html) |
RE: Складові якісного мережевого стріму - duda - 21-04-2023 20:05 USB звідки брали? А все інше? Мережева карта, якщо вона була задіяна? Материнка? Чим все це живилося? RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 21-04-2023 20:23 (21-04-2023 20:05)duda писал(а): USB звідки брали?Звичайно з юсб виходів компа, тому що на той час ЦАП мав тільки коаксильний вхід. Окремої карти не було. Окремого живлення не було. Сам комп через фільтр PS і силовий Acoustic Zen KRAKATOA. Якщо хочете через комп стрімити, то шукайте в інших гілках. Та система в мене не була відшліфована і бажала значних покращень RE: Складові якісного мережевого стріму - duda - 21-04-2023 20:41 Дякую за відповідь ![]() (21-04-2023 17:30)Vasiles писал(а): З компа, досягнути певного рівня звуку неможливо. Все це пройдений мною етап. (21-04-2023 20:23)Vasiles писал(а): Та система в мене не була відшліфована і бажала значних покращень ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 21-04-2023 21:09 Ну і що Ви хотів сказати ? Треба спеціальний комп із спеціальним набором комплектухи. Навіщо видумувати ровер і все рівно він не буде мотоциклом. Сьогодні є спеціалізовані стрімери в різних цінових категоріях від сотні і вище ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - duda - 21-04-2023 21:48 Що я вражений Вашими досвідом та успіхами у побудові комп'ютерного звуку. Також, що важливіше, я в захваті від Вашого вміння яскраво та барвисто описати свій досвід на форумі. RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 22-04-2023 00:56 (21-04-2023 21:48)duda писал(а): Що я вражений Вашими досвідом та успіхами у побудові комп'ютерного звуку.От цікаві люди. Мій досвід в побудові компзвуку не такий великий. І я дальше не пішов хибним шляхом в нікуди. Існує загальноприйнята думка - неможливо з компа витягнути той звук, який дає спеціалізований і для цього створений апарат Хочете помудрувати? Розкажіть чого Ви особисто досягли у звуці і зокрема у стрімі. RE: Складові якісного мережевого стріму - VNV73 - 22-04-2023 07:11 (21-04-2023 18:53)Serpens писал(а): Скоро подключусь к Кобаз, и просто сравню. И потом честно напишу.Вряд ли кому-нибудь это будет интересно. (22-04-2023 00:56)Vasiles писал(а): Існує загальноприйнята думка - неможливо з компа витягнути той звук, який дає спеціалізований і для цього створений апаратТака думка тільки у дуже вузькому колі обмежених осіб. Цим особам хтось навіяв, що для отримання нормального звуку потрібно все надто дороге, а інакше результату не буде. При тому, ці особи ходять по виставках і салонах, слухають дуже дорогі системи і не знаходять там откровення у звуці. Як так? Нормальна людина одразу б замислилася над тим, що щось не сходиться, але причинно-наслідкові зв'язки і аудіофілія - це перпендикулярні всесвіти. RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 22-04-2023 18:53 (22-04-2023 07:11)VNV73 писал(а): 1-Така думка тільки у дуже вузькому колі обмежених осіб.1-Звичайно, обмежених осіб у коштах ![]() 2- Що за марення ? Я що таке сказав ? До кінця виставки ще дуже далеко. Непотрібно говорити за мене. Марте перед тим як засинаєте, непотрібно дурню виставляти для загального огляду. Я сам скажу що мені сподобалось і що дуже сподобалось RE: Складові якісного мережевого стріму - VNV73 - 22-04-2023 20:47 (22-04-2023 18:53)Vasiles писал(а): 1-Звичайно, обмежених осіб у коштахЯ ж не тільки про виставку... Ось, цитую Вас: "Прослухавши багато систем на топових компонентах за багато К, я прийшов до висновку, що мені особисто сподобалось досить небагато систем, які я міг би теоретично притягти до дому.". Виходить, що цінник в "багато К", нічого не гарантує? Не знаю, як Вам вдається працювати психологом, маючи когнитивні розлади... RE: Складові якісного мережевого стріму - vadost197 - 22-04-2023 21:28 Чудотворный последний метр ![]() Удлинил на 1.65 метра обычный провод каким-то Experience за 200$ И чудо звук поменялся!!! Даже стал интереснее. RE: Складові якісного мережевого стріму - AlTair_SPb - 22-04-2023 21:35 Не труЪ! Любой переход/соединение - это потери в сигнале. RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 22-04-2023 21:36 (22-04-2023 20:47)VNV73 писал(а): "Прослухавши багато систем на топових компонентах за багато К, я прийшов до висновку, що мені особисто сподобалось досить небагато систем, які я міг би теоретично притягти до дому.".Це говорить про Ваше абсолютне нерозуміння, що таке звук який уже досягнув певної якості . Звідси і неспроможність зрозуміти "душу" аудіофіла ![]() А очевидність проста, коли звук має всі параметри близькі до хі-енду, то це вже, як тут люблять говорити "вкусовщина" який власне звук подобається. Тому далеко не всі системи на топових компонентах можуть подобвються. Ви це можливо колись і зрозумієте, коли у вас не просто буде "підсилювач і колонки ноу нейм" , а щось що реально має звук. І хто Вам сказав, що я працюю психологом? Я бачу Вас наскрізь і те що Вами керує і про що Ви тут пишите. ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - Serpens - 22-04-2023 21:39 (22-04-2023 07:11)VNV73 писал(а): Така думка тільки у дуже вузькому колі обмежених осіб.А и правда, зачем использовать комп, если есть куча специализированных транспортов? Причем даже сверхнедорогой ЮСБРИДЖ Сигнейче даёт великолепный звук. RE: Складові якісного мережевого стріму - vadost197 - 22-04-2023 21:44 (22-04-2023 21:35)AlTair_SPb писал(а): Не труЪ!Значит правильно теряются если лучше стало ![]() Если в стену или в свитч его подсоединять тогда там нет дополнительных переходов/соединений? RE: Складові якісного мережевого стріму - bylujnik - 22-04-2023 21:56 Діма, за тим, що будь-який стрімер по суті це і є комп: оптимізований по живленню, з клоками, антирезонансних корпусах і що найважливіше - з написаним ексклюзивним ПО. Самий топчик зараз - Taiko - це ж як комп у мутніка, тільки зі своїм ПО. А є ще Antipode - там навіть не приховують задню панель з виходами материнки. А дешеві стрімери - це та ж малинка зі шляпою у гарному корпусі з логотипом бренду, який окрім стрімерів ще виробляє все від зубної щітки до газонокосилки. Тому такі стрімери по звуку нічим від малинки і не відрізняються, а в порівнянні з підготовленим компом можуть бути гірші по звуку. Пишу «можуть», бо особисто не перевіряв, але у аудіо все упирається в матеріалознавство, тому дивимось на спеки і робимо висновки RE: Складові якісного мережевого стріму - VNV73 - 22-04-2023 21:57 (22-04-2023 21:36)Vasiles писал(а): Це говорить про Ваше абсолютне нерозуміння, що таке звук який уже досягнув певної якості .Ну звісно. Тільки Ви в цьому тямите і все чули. А інші тут - неандертальці. Спасибі, що з висоти своїх досягнень несете широкому загалу істину, яка вона є. Публіка тільки щось не дуже вдячна зібралася. Буває... RE: Складові якісного мережевого стріму - Serpens - 22-04-2023 22:02 (22-04-2023 21:56)bylujnik писал(а): Діма, за тим, що будь-який стрімер по суті це і є комп: оптимізованийЯрослав, я спрашиваю о том, в чем смысл собирать комп для музыки, если есть готовые специализированные решения, в которых, как ты написал, уже все сделано правильно, от питания и корпуса до ПО. Ведь такой компьютер надо именно собрать, и ценник получится очень большой. RE: Складові якісного мережевого стріму - bylujnik - 22-04-2023 22:04 Сенс є, якщо хочеш безкомпромісне джерело відтворення офіційно придбаних файлів, і не хочеш за нього платити 30000Є як за Таіко RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 22-04-2023 22:07 (22-04-2023 21:57)VNV73 писал(а): Публіка тільки щось не дуже вдячна зібралася. Буває...Тому що "публікою" керують певні емоції. Які ? Думаю не так вже важко і догадатися. RE: Складові якісного мережевого стріму - roteid - 22-04-2023 22:21 Vasiles, главное, что Вы искренний и добрый, а от многих тут завистью и злобой прет. И это факт. |