![]() |
|
Полочники Onken на ШП Schulz KSP 215K - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Полочники Onken на ШП Schulz KSP 215K (/thread-153375.html) Страниц: 1 2 |
RE: Полочники Onken на ШП Schulz KSP 215K - The - 19-11-2015 19:50 Yuri S, відверто кажучи не рахували під ці динаміки. А взяли креслення під 200ті сонідо. Трішки їх переробили, бо там невірні розміри і ось вийшло це чудо. Над ВЧ думав, але здається, що добавити вінтажні на Альніко або ж сучасну лєнту і прости фільтр, то буде найкращий вихід. Що ще зауважив. Сьогодні тестував на вінілі та цифрі альбому Дафт Панк 2 пари своєї акустики. На цифрі Онкен звучать ніяк, Елак значно виграють в цьому альбомі. А от на вінілі Елак зливає Онкен. Хтось можливо розумно це пояснить?
RE: Полочники Onken на ШП Schulz KSP 215K - kleonn - 29-11-2015 14:46 Вот и я голову ломаю ,предложили такие же динамики. Стоит ли брать?(цена приемлима),и как они поведут себя в TWQP?(давно хочу попробовать сейс вариант корпуса). Или не заморачиваться и просто в ЗЯ литров 60 ?Под однотакт конечно,в триоде. П.С.Смущает что на всех фото в инете похоже все подвесы меняны,или обман зрения?
RE: Полочники Onken на ШП Schulz KSP 215K - Yuri S - 29-11-2015 14:50 (29-11-2015 14:46)kleonn писал(а): Или не заморачиваться и просто в ЗЯ литров 60Тоже вариант. Если баса не хватит, можно легко двигаться в сторону торнадо. Для начала динамик через гибкий подвес закрепить, а потом и порт соорудить. RE: Полочники Onken на ШП Schulz KSP 215K - The - 29-11-2015 22:54 На днях отримую ВЧ горн Coral. Відпишусь про результат. RE: Полочники Onken на ШП Schulz KSP 215K - The - 14-05-2016 12:30 Акустика вже кілька місяців тішить нового власника. Але напишу про корали. Заграли в міру яскраво. Аналогово. Їх достатньо для підсилення деталізації. Новий власник слухає взагалі без них (благо зробив коробку з ВЧ зйомною). Зараз в продажі мій новий проект ОНКЕН на триксіалах Lafayette, а в планах малі онкени на ШП Ізофон та вч Дженсен, а також ОНКЕНИ великі на 12 дюймових Американах із можливим додатковим ВЧ Реалістік (ще не вирішено). |