![]() |
Складові якісного мережевого стріму - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Складові якісного мережевого стріму (/thread-200705.html) |
RE: Складові якісного мережевого стріму - Тибетский Ламер - 13-11-2022 20:15 Василю... ви так нічого і не зрозуміли. І навіть в останньому пості продовжуєте повторювати "мантри" які ви в тій чи іншій інтерпретації твердите на протязі всієї гілки. Питаєте до чого тут апломб? Та я ж вам і намагався пояснити. Якби ви почули Teac в двох різних "іпостасях", ви б для початку задали собі питання - а що я, власне, слухав до того. Цитата:На рахунок 505го, це дійсно апарат який вартує своїх грошей і він немає конкурентів у своїй цін категорії.З першою частиною згоден. Але конкуренти є. І навіть дешевші. Просто вони вам не траплялись, і ви не мали змоги їх почути у своїй системі. Я теж користуюсь Teac. І теж в більшій мірі ним задоволений. І навіть слухав вдома апарати дорожчі в декілька разів, але не кращі. Та справа в тім, що були апарати за ті ж гроші, але кращі. Були й дешевші і не гірші. Але в мене вже є Teac і особливих аргументів для заміни я поки не бачив. Та якби я зараз мусив купувати ЦАП та джерело, я можливо пішов би іншим шляхом. З часом переросте і Auralic RE: Складові якісного мережевого стріму - artshop - 13-11-2022 20:26 Vasiles... Скавчати голосно стосовно особистих досягнень, то є над непрофесійно! До розуміння цього посилу... Навіщо мені ваше особисте бачення? Може Ви глухий, недолугий, etc... У музиці все так само, як і в спорті! Спробуйте навчить когось, гарно грати, чи битися..., і прийде розуміння того, що Ви ще на початку шляху.... Як буде собистий досвід налаштування декількох систем під замовлення..., гонору позбудетесь миттєво! ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - АндрейКа - 13-11-2022 20:43 (13-11-2022 20:02)Vasiles писал(а): На превеликий смуток, інженери в основній своїй масі не розуміють що таке звук. І причиною цього є якраз їхні " інджинерні знання" !Ни разу, да ![]() Анекдот в тему: Спросили пионеры старого морского волка, как ему удаётся делать такие красивые модельки парусников в бутылках? Оказалось - всё просто. В бутылку засыпаются щепки, бумажки, нитки, заливается клей, и потом всё это сильно встряхивается. Иногда получается кораблик. ![]() [attachment=1239451] RE: Складові якісного мережевого стріму - zick - 13-11-2022 20:50 (13-11-2022 20:02)Vasiles писал(а): На превеликий смуток, інженери в основній своїй масі не розуміють що таке звук.Здесь я с вами полностью согласен. Есть несколько категорий людей, которые в звуке не понимают ничего именно из-за нагрузки знаний. Первые - это музыканты и композиторы. Они слышат не так, как нормальные люди и обращают внимание не на то, что нужно. Вторая категория это недалёкие технари, которые таращатся в свои осциллографы, вместо того, чтобы изучать глубину сцены и вовлечённость. Третья категория это вредители в студиях со своими компрессорами. Фактически, только узкий круг аудиофилов и некоторое число маркетинговых спецов по настоящему понимают, каким должен быть звук. RE: Складові якісного мережевого стріму - АндрейКа - 13-11-2022 20:54 (13-11-2022 20:02)Vasiles писал(а): Провайдер провайдеру, не рівняТак всё таки, чьи маршрутизаторы лучше звучат, Циски или Хуавеи? RE: Складові якісного мережевого стріму - zick - 13-11-2022 20:57 (13-11-2022 20:54)АндрейКа писал(а): Циски или Хуавеи?Извиняюсь, что влез, но очевидно же, смотря какой патч-корд. RE: Складові якісного мережевого стріму - Тибетский Ламер - 13-11-2022 21:13 Цитата:Фактически, только узкий круг аудиофилов и некоторое число маркетинговых спецов по настоящему понимают, каким должен быть звук....зрештою у футболі і боксі все точно так же. RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 13-11-2022 21:20 (13-11-2022 20:15)Тибетский Ламер писал(а): --ви так нічого і не зрозуміли.Сумно, "твоя моя не розуміти" і навпаки "моя твоя не розуміти" ![]() Все тече, все міняється. І це є основою світобудови ![]() (13-11-2022 20:26)artshop писал(а): ----Скавчати голосно стосовно особистих досягнень, то є над непрофесійно!----Як я вже заскучив Андрійку за Вашим пафосом і я маю доброго вчителя ![]() ---- Так я власне теж задумусь, читаючи Ваші дописи в яких тільки міняються місцями слова ![]() (13-11-2022 20:57)zick писал(а): смотря какой патч-корд.І не тільки .... RE: Складові якісного мережевого стріму - ZLoDAY - 14-11-2022 01:26 Цитата: many to the wind.....- money for nothing - M.Knopfler ![]() Цитата:чьи маршрутизаторы лучше звучат, Циски или Хуавеи?Известно чьи : Juniper и Forinet ![]() Вообще же идея комбайна все-в-одном - дрочь вприсядку. Конвертация должна быть отдельно, источник отдельно. RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 14-11-2022 05:20 (14-11-2022 01:26)ZLoDAY писал(а): ---идея комбайна все-в-одном - дрочь вприсядку.В ідеалі кожен чоловік, повинен мати три дружини. Одна до кухні, одна до порядків, одна до ліжка. Але реальність трішки відмінна від мрій ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - rotla - 14-11-2022 09:15 Цитата:Одна до кухні, одна до порядків, одна до ліжка.I мiняти по колу... RE: Складові якісного мережевого стріму - Naf Naf Pigs - 26-03-2023 11:01 Прочитал первых несколько страниц, всю тему не осилю. Уважаемы ТС, а каким стриминговым сервиссом вы пользуетесь? Если не ошибаюсь, стриминговые сервиссы позволяют сохранять все в своей библиотеке, и слушать все это оффлайн. А если я закачаю на носитель все это банально через мобильный интернет, без кабелей, роутеров и пр. И будет у меня на носителе трек определенного качества. И потом скачаю его через все эти кабели и роутеры, корды и пр. Будет разница? RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 26-03-2023 18:51 (26-03-2023 11:01)Naf Naf Pigs писал(а): Будет разница?Довший час "сидів" на Тідал, коли був Тіак. Але поміняв нв Кобуз, так як політика Аураліка така, що вони по якійсь причині не захотіли працювати з форматом в MQA. - Ні, Ви не можете зберігати інформацію в цілому, формуєте собі плейлисти, але відтворення йде в онлайн із стрімінгового сервісу. - Якщо Ви захочете відтворювати збережену інформацію через мережевий плеер, то вам все рівно знадобитися і роутер з його живленням і патчкорд певної якості. Звичайно є варіант у деяких мережевих плеєрах відтворювати з флешки чи твердого диску, але якість в такому випадку знижується і все рівно керувати плеером треба через роутер. Можна звичайно і блютуз, але зновуж таки - якість. - Є у мене "підозра" що навіть скачаний файл через якісний тракт, потім відтворюється в кращій якості . Особливо це видно на відеофайлах. З.І. весь мій контент на сьогодні, це інфа зі стріму, як аудіо так і відео. Набагато практичніше і простіше у використанні. Прийшов, включив і слухаєш/дивишся . Тому я так доклався, власне в організацію стріму. ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - Sergeo - 01-04-2023 11:32 Ніколи не звертав уваги на те, як організований у шан.Vasilles стрім. Думав, якщо людина так заповзято продвигає інтернет саунд, принаймні у нього усе як має бути. Ні, та де там. Продублюю з сусідньої теми свій спітч.. Щось занадто все ...модеми, роутери, свічі. Якщо дійсно є бажання організувати правильно мережу то навіщо скільки зайвих приладів? Вони якості аж ніяк недодають. Здається, що найправільніше оптика- оптичний термінал...усе ( ноут, мережевий програвач тощо)...Vasiles , повне розчарування у Вішій відданості справі стрімінгової музиці. RE: Складові якісного мережевого стріму - alexkit - 01-04-2023 11:49 (13-11-2022 20:15)Тибетский Ламер писал(а): З першою частиною згоден. Але конкуренти є. І навіть дешевші.Интересно узнать какие? В свое время выбирал или cxn2 или поднапрячься и teac 505, cambridge 851n, пошел по бюджетном пути)) время прошло но ничего не изменилось, 851n не обновился, тик в цену б/у цапа ps audio,а вот увеличивать кол-во коробочек не хочется RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 01-04-2023 16:46 (01-04-2023 11:32)Sergeo писал(а): Ніколи не звертав уваги на те, як організований стрім.Сергію, так непотрібно думати, потрібно все примінити на практиці викинути всі пластмасові носії і насолоджуватися необмеженими можливостями слухати музику в якості не гіршою як на СД носіях і ліпшою у форматі хайрез. Спробуйте це зробити там з оптикою, буде цікаво послухати, чого Вам вдалось досягнути ![]() (01-04-2023 11:49)alexkit писал(а): пошел по бюджетном пути))Бюджетний шлях, шлях компромісу. Спробуйте не бюджетный, тоді питання пластмаси закриється само по собі. Ауралік, має найкращу софтову підтримку. "Рідну" безкоштовну програму рівня "РУН" Оновлення відбувається в автоматичному режимі. Ніразу ніякого "зависання" небуло. Все працює як "швейцарськи годинник" ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - Sergeo - 01-04-2023 17:03 Vasiles, давайте підключимо логіку. Сидить десь дядько у ...дуже далеко і роздає музику 16/ 44,1 ( що буде зовсім не дивина, деякі до недавнього так писалися ). І Ви маєте твердження, що пройшовши тисячі км, через не зрозуміло які пристрої ця музика буде у Вас грати не гірше ніж від сд програвача? Бажаю вдачі. RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 01-04-2023 17:33 (01-04-2023 17:03)Sergeo писал(а): давайте підключимо логіку.Давайте підключимо. Я позбувся всіх пластмасових носіїв, забув про файли закачані на локальні диски і використовую тільки стрім. До того не купив б/у "класний" СД плеєр, а навпаки продав. Купив один мережевий плеєр, потім інший не дешевий мережевий плеер. Де є логіка ? для Вас її немає, тому що Ви не в цій темі. (01-04-2023 16:44)zick писал(а): Справляется - и радоваться надо, а не искать модемы где не нужноЯ просто відірвався від вашої "реальності" і це мене згубило ![]() Тому що тільки тепер до мене доперло, чого це так популярно будувати "чисті і брудні береги" і чого це мені, як виявилось є зайвим. Та тому що той "бруд" в розкодованому сигналі який вам гонить ваш провайдер, для відтворення якісної музики просто не годиться, його можна очистити тільки "просіявши" сигал через ві-фі. Тепер запитання, чому аудіофільські та і не тільки мережеві плеєри не приймають сигнал через ві-фі, а тільки кабелем. Та тому що напевно через ві-фі неможливо досягнути якості звуку, яка зрівняється з якість хочаб СД. "вік живи, вік учить, але без Модема не обійтись" ![]() ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - bigun02 - 01-04-2023 17:47 Доброго вечора українцям.От дивлюсь з білою заздрістю на dCS Scarlatti,який в Константина,і думається мені ,що стрім десь далеко за воротами,і навіть не чути,як він зітхає. RE: Складові якісного мережевого стріму - zick - 01-04-2023 17:49 (01-04-2023 17:33)Vasiles писал(а): Тому що тільки тепер до мене доперлоВасилий, кто-то развязывает через вай-фай,хотя у меня дома вайфай ловит около 40 баз, и мне этот способ кажется не лучшим, кто-то оптикой, кто-то сразу получает оптику домой и делит архитектуру на аудио и прочую - есть много конфигураций. Ваш случай вообще ни в чём не показатель. "Технология DOCSIS мертва. Поверьте тому, кто начинал её внедрять ещё в 2003 году. Уже тогда она имела единственное преимущество перед FTTX — быстрота развёртывания на существующей инфраструктуре оператора кабельного телевидения." Это главное, до чего вам стоило бы доперты. Пришёл бы к вам в гости со своим сидюком - проверили бы, играет ли он хуже вашего стрима, но вы далековато.Мой стример он просто в пыль стирает. На борту 4 цапа и правильный транспорт, в стримере один несчастный волфсон - куда ему тягаться. |