![]() |
Складові якісного мережевого стріму - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Складові якісного мережевого стріму (/thread-200705.html) |
RE: Складові якісного мережевого стріму - syo - 26-09-2022 12:45 (26-09-2022 10:06)АндрейКа писал(а): Тем не менее, 259 постов в теме,....Майже картина маслом.....з стенограми " академічної" тусовки: " Бадьорий голос презентанта потонув в океані не компетентності, невігластва та не прикритої пошлятини". Сумно. RE: Складові якісного мережевого стріму - АндрейКа - 26-09-2022 15:26 syo Как на меня, презентант сильно похож (или нарочно дурака валяет) на выходца из того же океана. И из за этого общий тон дискуссии соответствующий [attachment=1236198] Она - "некомпетентность". По глазам режет. RE: Складові якісного мережевого стріму - artshop - 26-09-2022 15:42 Був час, коли я свідомо і аргументовано штирів Василя за вопіющі ляпи.... Потім - зась! Бо навіщо? Він ентузазіст, сто відсодково! ... а досвід... Він прийде... ![]() ----- І такі да, Zen розпізнав, кривий мережевий до кривих АС підібрав... То вуха має! RE: Складові якісного мережевого стріму - АндрейКа - 26-09-2022 15:50 Цитата:... а досвід... Він прийде...... чи ні ![]() Бывает, у сильно-сильно-энтузизиста вера в то во что он верит, напрочь блокирует критическое мышление. RE: Складові якісного мережевого стріму - ВА67 - 26-09-2022 19:35 (26-09-2022 08:23)t.800 писал(а): А всё же болезнь?Це приступ, надіюсь з віком і досвідом пройде. RE: Складові якісного мережевого стріму - Boostaddict - 27-09-2022 03:37 Как обычно, тема скатилась в никуда и обсуждение личностей. А почему бы каждому из участвующих не выложить описание своей собственной организации стриминга? Ну чтобы у всех читающих было +/- понимание уровня компетенции пишущих. И вот тут-то все самые активные сольются ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - rotla - 27-09-2022 08:26 Цитата:почему бы каждому из участвующих не выложить описаниеИ такое-же правдивое как Василий, например при описании того Маранца? Он-же даже ухом не повел, будучи пойман на заведомой лжи. RE: Складові якісного мережевого стріму - ВА67 - 27-09-2022 09:14 (27-09-2022 03:37)Boostaddict писал(а): Как обычно, тема скатилась в никудаАвтор описав організацію свого стриму одним реченням. Далі пішли образи на зразок " ти поняття не маєш" і тп, бо не слухаєш тідал, і провода в тебе дешевші ніж 3"к". І це він пише у всіх темах. Це по вашому обговорення? Це випендрювання! Судячи з описів, у людей тут системи куда крутіші і ніхто собі не дозволяє такі вислови. Про стрим, він приблизно у всіх організований однаково, а як його організувати по іншому? Просто у всіх системи різного рівня, але вони звучать і ніхто крім слухача не може оцінити якість. Чи може є серед нас такий, хто прослухав всі можливі варіанти? Коли людина на чомусь зациклена, і їй всі про це говорять, вона вдається до хамства. RE: Складові якісного мережевого стріму - t.800 - 27-09-2022 14:07 (27-09-2022 09:14)ВА67 писал(а): Автор описав організацію свого стриму одним реченням. Далі пішли образи на зразок " ти поняття не маєш" і тп, бо не слухаєш тідал, і провода в тебе дешевші ніж 3"к".То Василий так..ненавязчиво поделился своим опытом. ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - serapion1984 - 27-09-2022 14:30 (25-09-2022 07:40)Vasiles писал(а): технології Маранс 2R2Приєднуюся до запитання пана rotla: 1) Що таке 2R2? 2) Marantz SA-11S1 в курсі що у нього ЦАП 2R2? У мене були Marantz SA-11S1 і Marantz SA-11S2. Боляче читати про порівняння Тік 505 і Marantz SA-11S1. І я не про те що хто там кращий. Я про те що подача настільки різна, акценти АЧХ ну настільки по іншому побудовані в Тіку і згаданому Маранці що порівнювати рівні якості навіть не коректно. Хто там писав про старі чипи проти нових то послухайте Marantz SA-11S3 на 1792...це вже неможливо слухати. RE: Складові якісного мережевого стріму - rotla - 27-09-2022 14:41 2R2 або R2R - це байдуже, все одно вiн не знае, що це таке. (Анек: один безграмотний диктуе грамотному письмо дружинi, i просить: а в кiнцi напишiть "дезiнфекцiя". "Причому тут "дезiнфекцiя?", запитує грамотний. - та так, просто гарне слово) Я до речi, у #253 вже написав шо там - SM5866. Ну нiяк не R2R i навiть не 2R2 ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - Тибетский Ламер - 27-09-2022 14:58 (27-09-2022 14:30)serapion1984 писал(а): 1) Що таке 2R2?Це нова, більш актуальна, та просунута версія r2d2!! RE: Складові якісного мережевого стріму - Boostaddict - 27-09-2022 17:21 (27-09-2022 09:14)ВА67 писал(а): Автор описав організацію свого стриму одним реченням. Далі пішли образи на зразок " ти поняття не маєш" і тп, бо не слухаєш тідал, і провода в тебе дешевші ніж 3"к". І це він пише у всіх темах. Це по вашому обговорення?Соглашусь...Есть не совсем понятная зацикленность на ритэйле кабелей. Я понимаю, что ТС их как-то удачно очень купил и рад за него, но тыкать везде эти цифры...Ну как-то неприлично, что ли. (24-09-2022 09:53)duda писал(а): Вы написали: "При правильной реализации стриминга , СD - это уже отживший себя формат".Что значит "музыка, которую я слушаю" ? Мы будем обсуждать мои музыкальные вкусы? А формат, по-моему, определён самой темой - стриминг. Более того, это же самое я и написал в сообщении, на которое Вы ответили. Что непонятного в этом? Подписан и на Tidal, и на Qobuz. Как можно на форуме о "высокой достоверности" воспроизведения музыкального материала обсуждать прослушивание музыки в отрыве от качества аппаратуры? (24-09-2022 10:45)t.800 писал(а): Так Boostaddict и не скрывает, что слушает розетки, про муз.материал никогда не пишется,А зачем мне писать про муз материал? У каждого он свой. Главное - выстроить классную систему для его воспроизведения и тогда любая музыка будет отлично играть. Но к тебе это не относится, конечно ![]() Вообще радует твоё участие в теме, в которой ты ни в зуб ногой. Впрочем, как обычно, ничего нового. RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 27-09-2022 17:42 (27-09-2022 14:30)serapion1984 писал(а): Приєднуюся до запитанняСергію, те що я помилився який чіп в Маранс, суті не міняє. Тому що мова йде про стрім. Ваші казки про те що Маранс стоїть на недосяжні висоті, в моєму випадку не виправдалися. Чого це я маю приймати на віру те що Ви пишете. Можу Вас запитати, на паркані теж пишуть, але це не відповідає дійсності ![]() І до речі коли я описав це порівняння, я написав про різний тональний баланс. Малося на увазі, що по інших параметрах таких як прозорість , детальність, достатності Н/С /ВЧ різниці не було, казки про мр3 зі стріму є марення деяких тут "експертів" Тобто, що стрім, що СД на моїй системі давали досить цікавий звук. З.І. все інше що тут пишуть злобні тролі, це повна дурня і некомпетентність, так як ні в кого з них немає "правильного" стріму , ніхто з них так і не поділився в деталях з організацією а тим більше підтвердженим з фото. Чи не так ? Чекаю конкретику, а не пускання мильних бульок ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - rotla - 27-09-2022 17:54 Цитата:те що я помилився який чіп в Маранс, суті не міняє.Трохи мiняе, рiч у тому, то чип що там стоiть - хавно. RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 27-09-2022 17:57 (27-09-2022 17:21)Boostaddict писал(а): Есть не совсем понятная зацикленность на ритэйле кабелей.Так, я кілька разів згадав про це. Тому що отримати звук і говорити про звук , в тому числі в стрімі, без хороших силовых не приходиться. Але. Але Ви порахуйте скільки разів цей персонаж озвучив мої кабелі з піною на губах ![]() Ви будете дуже здивовані, що він це згадав в рази більше ніж я ![]() З.І. при цьому він твердить що патч Супра в його системі переграла патч Водку. Ну не маячна ? Ось такі у нас тут удифіли ![]() ![]() ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - artshop - 27-09-2022 18:34 Василю.. Помилка Ваша не в доречності гарних кабелів, а в дрочеві на 3к. ... бракує досвіду... RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 27-09-2022 18:50 (27-09-2022 18:34)artshop писал(а): ... бракує досвіду... ![]() ![]() ![]() ![]() На жаль Андрію "трьох чумаданів з парою десятків силових для настройки систем"у мене на відміну від Вас немає, тому прийшлося йти методом втику. Результат вийшов не поганий, принаймні, особисто я задоволений. Ваша думка важлива, але для мене неприйнятна, так як реальність в мене відмінна від Вашої ![]() З.І.Тим більше думку і конкретику я так і не почув, тільки те що в мене немає досвіду. Чекаю, на навчання, оплата криптою гарантую ![]() RE: Складові якісного мережевого стріму - duda - 27-09-2022 19:25 (27-09-2022 17:21)Boostaddict писал(а): Мы будем обсуждать мои музыкальные вкусы?Нет. Прочитайте еще раз мой ответ. (24-09-2022 09:53)duda писал(а): Это позволило бы лучше понять Вас, и Ваши рассуждения. Музыка, её качество и форматы бывают ведь очень разные. (27-09-2022 17:21)Boostaddict писал(а): Как можно на форуме о "высокой достоверности" воспроизведения музыкального материала обсуждать прослушивание музыки в отрыве от качества аппаратуры?Такого я не писал. Зачем перекручивать и устраивать подобную "возню"? Не желаете поделиться ссылочкой — напишите: "не хочу". Рассматривать этот вопрос нужно в комплексе. Или Вы тоже считаете, что дорогая качественная аппаратура может исправить кривой ремастеринг и такая запись зазвучит шикарно? Или может, все таки, хорошая аппаратура и качественная запись в комплексе дадут наилучший результат? RE: Складові якісного мережевого стріму - ВА67 - 27-09-2022 20:05 (27-09-2022 17:57)Vasiles писал(а): цей персонаж озвучив мої кабелі з піною на губахЯк я й говрив, пішли образи. Всім і так ясно, хто тут піниться, ви нікого не вразили, а мене так точно, ні розумом ні дотепністю. Напрошується висновок, що ви просто балабол. P. S. Про водку і супру , ще забули розказати, що тік кращий за dCS. |